Alt i hardware, software og tilbehørsprodukter
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Om CYR

Om CYR

CYR er en danskejet handelsvirksomhed beliggende på Sjælland. Vi lever primært af at vejlede og rådgive danske virksomheder og offentlige institutioner i teknologiske investeringer.

Vi har en stor kontaktflade til producenter og distributører verden over. Vores styrke er at kunne lokalisere og levere produkter hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

One-stop-shopping

Vi har taget begrebet et skridt videre. Vi løfter i dag opgaver for virksomheder, hvor indkøbsafdelinger kan trække på vores ressourcer i systemtekniske setup på tværs af fagområder. Vi bistår med teknisk kompetence, løsningsmodeller og henter de bedste priser hjem til opgaven.

Vi varetager hjælp med anskaffelse, leverance, installation, introduktion og træning, tilpasning og vedligeholdelse, papirarbejde, import og eksport, og vil medvirke til at dit projekt bliver understøttet optimalt og når i mål.

Vi tager gerne imod en udfordring, og er som oftest med på at gå distancen i et spændende innovativt projekt, som flytter grænser hos vores kunder.

Alle relationer til vores kunder foregår i en afslappet, behagelig og uformel atmosfære.

Apple
Lenovo
Microsoft
VM Ware
Cisco
Hewlett Packard Enterprise
WatchGuard
Zebra
HP