Workstations er, efter vores mening, teknologiproducenternes svar på hvordan alle PCere burde være; Afsindigt hurtige maskiner til mere og mere krævende opgaver.

I dag kan selv almindelige kontormaskiner være udemærket bestykket - endda mere end behovet er tilfældet hos en kontorarbejder. Alligevel er der opgaver som aldrig kan få nok rå processorkraft, grafikegenskaber og RAM. Det er en flydende grænse afhængig af bruger, opgave og segment.

Fælles for, lad os kalde dem "power brugere", er  at nok ikke er "nok". Det forstår vi særdeles godt her, hvorfor vi pr. i dag tilbyder skræddersyede arbejdsstationer til disse brugere - dig?

Det er her at AMDs Ryzen Threadripper processor kommer ind i billedet.

AMDs Zen kerne arkitektur er designet til at kunne udnytte alle tilgænge ressourcer i mikroarkitekturen, for at levere den optimale ydelse på computeren. Det som AMD er kommet frem til er ikke mindre en enestående på markedet for arbejdsstationer til professionelle eller for den sags skyld til gaming verdenen.

Beregning, rendering, kompilering m.v.

Vi har arbejdet med og leveret "færdigvare" workstations gennem mange år. Fine maskiner, også den dag i dag. Men der er som sagt, lige de brugere som sidder og venter på talknuseri, beregninger i analyser, renderinger af overflader på 3D grafik, kompilerering af software, arbejde med videoredigering osv., hvor ventetiden koster unødigt mange penge. Dels fordi yderligere produktion går i stå mens det pågår, dels bruddet i et kreativt flow hos grafikeren eller tegneren - for ikke at tale om deadlines og aflevering af opgaver til preview og/eller til tiden.

Hvis du har noget af ovenstående inde på livet i din arbejdsdag, ved du helt sikkert hvad jeg taler om, - også selvom der er mange andre eksempler.

Giv os et kald og fortæl om hvordan du/I arbejder og hvilke udfordringer vi i fællesskab kan løse med Ryzen Threadripper.

Mere om Zen arkitekturen

/Jesper Storegaard