Vi præsenterer den længe ventede Windows Server 2016, her er et udsnit af overskrifterne. Kontakt os for mere information.

PDF To-Go

Generelt
Fysiske og virtuelle maskiner drager fordel af større tidsnøjagtighed på grund af forbedringer i Win32 Time og Hyper-V Time Synchronization Services. Windows server kan nu hoste tjenester, der er kompatible med kommende forskrifter, som kræver en 1 ms nøjagtighed med hensyn til UTC.  

Hyper-V
Dette emne forklarer den nye og ændrede funktionalitet af Hyper-V rolle i Windows Server 2016 Technical Preview, Client Hyper-V kørende på Windows 10 og Microsoft Hyper-V Server Technical Preview. Windows Containere: Windows Server 2016 container support tilføjer ydelsesforbedringer, forenklet netværksstyring og support til Windows containere på Windows 10.  

Nano Server
Nano Server har nu et opdateret modul til opbygning af Nano Server billeder, herunder mere adskillelse af fysiske hosts og gæst virtuel maskine funktionalitet samt støtte til forskellige Windows Server udgaver. Der er også forbedringer af genoprettelseskonsol, herunder adskillelse af indgående og udgående firewall regler, samt evnen til at reparere konfiguration af WinRM.  

Remote Desktop Services
Brug Azure SQL DB til din Remote Desktop Connection Broker høj tilgængelighedsmiljø. Implementering af en yderst tilgængelig RDS indsættelse, lader dig udnytte Azure SQL database til dine RD Connection Brokers i høj tilgængelighed.  

Identitet og adgang
Nye funktioner i Identitet forbedrer muligheden for at organisationer kan sikre Active Directory miljøer og hjælpe dem med at migrere til at cloud-only implementeringer og hybride installationer, hvor nogle programmer og tjenester er hostet i skyen og andre er hostet på lokaliteter.  

Active Directory Certificate Services
Nu øges støtten til TPM nøgle attestering: du kan nu bruge Smart Card KSP for nøgle attestering og enheder, der ikke er tilsluttet domænet, kan bruge NDES tilmelding for at få certifikater, der kan attesteret til nøgler i TPM.  

Active Directory Domæne Services
Dette indeholder forbedringer til at hjælpe virksomheder med at sikre Active Directory miljøer og give bedre identitetsstyrede oplevelser for både virksomheders og privates enheder.  

Web Application Proxy
Den seneste version af Web Application Proxy fokuserer på nye funktioner, der giver udgivelse og preautentificering for flere applikationer og forbedret brugeroplevelse. Tjek den fulde liste af nye funktioner, der omfatter preautentificering for rige klient apps såsom Exchange ActiveSync og wildcard domæner for lettere udgivelse af SharePoint apps.  

Administration og automatisering
Fokuserer på værktøj og reference information til it-professionelle, der ønsker at køre og styre Windows Server Technical Preview, herunder Windows PowerShell. Windows PowerShell 5.0 indeholder væsentlige nye funktioner, herunder støtte til at udvikle med klasser og nye sikkerhedselementer, der udvider dets brug, forbedrer dens anvendelighed, og giver dig mulighed for at kontrollere og styre Windows-baserede miljøer lettere og omfattende.

Fra Technical Preview 5, omfatter de nye tilføjelser bl.a. evnen til at køre PowerShell.exe lokalt på Nano Server (ikke længere kun remote), nye lokale brugere og grupper cmdlets at udskifte GUI, tilføjet PowerShell debugging support og tilføjet understøttelse i Nano Server for sikkerhed logning & transskription og JEA.  

Sikkerhed
Inkluderer sikkerhedsløsninger og funktioner for it-professionelle til at implementere i dit datacenter og cloud miljø. Just Enough Administration i Windows Server 2016 er sikkerheds teknologi, der muliggør delegeret administration for noget, der kan styres med Windows PowerShell. Evnerne omfatter støtte til at køre under et netværks identitet, forbindelse over PowerShell Direct, sikkert kopiering af filer til eller fra JEA endpoints, og konfigurering af PowerShell konsollen at lancere i en JEA kontekst som standard.  

Skærmede virtuelle maskiner
Windows Server 2016 indeholder en ny Hyper-V-baseret afskærmet Virtual Machine til at beskytte enhver Generation 2 virtuel maskine fra et kompromitteret stof. Blandt de funktioner, der er indført fra og med Technical Preview 5 er følgende:

- Ny "Kryptering understøttet" mode, der tilbyder mere beskyttelse end for en almindelig virtuel maskine, men mindre end "Skærmet" mode, mens den stadig støtter vTPM, disk kryptering, Live Migration trafik kryptering, og andre funktioner, herunder direkte stof administrations bekvemmeligheder såsom virtuel maskine konsol forbindelser og Powershell Direct. 

- Fuld støtte til konvertering af eksisterende ikke-skærmede Generation 2 virtuelle maskiner til skærmet virtuelle maskiner, herunder automatiseret disk kryptering.

- Hyper-V Virtual Machine Manager kan nu se tekstilerne, hvorpå et afskærmet virtuelt er bemyndiget til at køre, hvilket giver en måde for stof administratoren om at åbne et afskærmet virtuel maskine central protector (KP) og se stofferne det er tilladt at køre på. 

- End-to-end diagnostik værktøj baseret på Windows PowerShell, der er i stand til at opdage fejlkonfigurationer eller fejl i både bevogtede Hyper-V værter og Host Guardian service.

- Et opsving miljø, der giver et middel til sikker fejlfinding og reparation afskærmet virtuelle maskiner inden stoffet, hvor de normalt kører samtidig med den samme grad af beskyttelse som selve den skærmede virtuelle maskine. Host Guardian service support til eksisterende sikker Active Directory - du kan sende Host Guardian service til at bruge en eksisterende Active Directory skoven som sin Active Directory stedet for at skabe sin egen Active Directory instans.