HP Z2 Mini Workstation G3 Core i7-6700 16GB 256GB MLC Win10ProDen fylder ikke meget. Den minder mere om en skulptur når den står på skrivebordet - hvilket måske også er meget godt. For når man nu alligevel vælger sin næste arbejdsstation - og omtrent ved hvilken konfiguration man leder efter, hvorfor så ikke vælge en maskine som skiller sig ud, uden at fylde som stationære PCere plejer at gøre.

En workstation - ikke bare en PC

Og hvad betyder det så? Det betyder, at der er tale om en særligt optimeret maskine, som kan afvikle dine programmer mere effektivt, hurtigt og i sidste ende faktisk gå hen og betyde at du sparer tid og penge.

Workstations findes i forskellige kategorier og konfigurationer. Med HPs Z2 Mini er det lykkedes at pakke noget af et kraftværk ind i et lille kabinet., som så kan bestilles med ønsket processor, RAM mængde, lagerplads og grafikkort til opgaven.

Du finder HP Z2 Mini Workstation i vores shop

Er du i tvivl om hvilken model og konfiguration du har brug for, så hjælper vi rigtig gerne - ring i så fald på 7020 1110. 

Endelig en revolutionerende mini-pc til CAD-design, der leverer banebrydende kraft og alsidighed i et lille, elegant design. Z2 Mini er fremstillet af og til designere, og med den får du både ydeevne og driftssikkerhed til den bedste CAD-oplevelse. 

Fås med Windows 10 Pro og andre operativsystemer
Kraft på et nyt niveau

Kraften fra en server i en utrolig lille enhed. Intel® Xeon®-processorerer og NVIDIA® Quadro®-grafikkort følger med din kreativitet.

Designet til fremtidens arbejdsplads

Vi har inkorporeret ydeevnen fra en arbejdsstation i en mini-pc med et iøjnefaldende design. Vores mest fleksible og smukkeste arbejdsstation nogensinde – perfekt til alle kontormiljøer.

Brancheførende driftssikkerhed

Tekniske problemer bør aldrig bremse dig. Z2 Mini er testet i 368.000 timer og certificeret til den mest anvendte CAD-software. Du kan stole trygt på en arbejdsstation, der er udviklet på baggrund af mere end 30 års teknologisk udvikling og understøttet af en 3-års begrænset standardgaranti.

Nyeste operativsystemer

Du kan få dækket dine specifikke brugerbehov med et udvalg af Windows 10 Pro- eller Linux®-operativsystemer.

Intel Xeon®/Core™-processorer

Nuværende og næste generation Intel® Core™- og Intel® Xeon®-processorer giver kraftfuld ydeevne som fra en arbejdsstation.

NVIDIA® Quadro® Pro-grafikkort

Kraftfuld og professionel M620-grafik fra NVIDIA® til mere krævende 3D-modeller.

HP Z Turbo Drive

HP har revolutioneret den måde, Z2 Mini håndterer store filer på, med op til 1,5 TB lagerplads ved hjælp af HP Z Turbo Drive, så du får en bemærkelsesværdig hurtig og innovativ lagringsløsning, og opstart, beregninger og svartider tager kortere tid.

Bemærkelsesværdig lille

Z2 Mini er kun 5,8 cm (2,3") høj og passer ind på alle kontorer.

Udviklet til designere

Flot og elegant. Den er, som en CAD-pc bør være.

Super fleksibilitet

Kan placeres på et bord eller monteres under bordet og er designet til VESA®-montering på HP Z-skærme, eller beslag fra tredjepart.

Understøtter 6 skærme

Z2 Mini understøtter op til seks skærme - fire integrerede skærme og to ekstra via sløjefeanlæg.

Værktøjsfri adgang

Den er nem at opgradere og servicere med værktøjsfri adgang til interne komponenter.

Trådløs forbindelse

Med integreret trådløst LAN6/BT kan Z2 Mini fungere via fjernadgang fra mødelokalet til hjemmekontoret.

Udvidet sikkerhed

Du får avanceret BIOS-sikkerhed med HP SureStart. Kensington-sikkerhedslås beskytter både kabinettet og enheden.

USB Type-C-understøttelse

Understøtter USB type-C™8 til kunder, der kræver det nyeste inden for universal-porte. Hvis du anvender industrielt udstyr eller kører ældre udstyr, har Z2 Mini en valgfri seriel port