Elever på skoler kan nu skabe række innovative teknologi gadgets ved hjælp af Neuron Inventor Kit.


Makeblock Neuron Inventor Kit er en elektronisk byggeplads for STEM-uddannelse. Den indeholder 7 typer af blokke med forskellige funktioner. Gennem intuitiv flowbaseret programmering kan du og dine venner udnytte blokkene fuldt ud for at få ideer til at blive til virkelighed.

Flowbaseret programmering gør det muligt at bruge avancerede funktioner som IoT og Microsoft Cognitive Services ved blot at forbinde og klikke.

Blokkene kan nemt sættes sammen ved hjælp af magnetiske Pogo Pins og med slidstærkt design kan de klare en hård dag i fx klasseværelset. Bortset fra en lyssensor, et lille LED-panel og andre blokke, findes der en række unikke blokke som Funny Touch og Bluetooth for at skabe mere kreative gadgets. Du kan opbygge en række innovative gadgets ved at følge eksempler i guiden fra appen og med løbende opdateringer, venter der altid nye projekter rundt om hjørnet.

Magnetisk bagside så du kan sætte dit Neuron projekt på en tavle eller et køleskab derhjemme. 

Neuron-gadgets kan styres og/eller programmeres med hjælp af mBlock & Neuron App.

Neuron-protokoller og biblioteker er åbne kilder. Alle opfordres til at være en udvikler og dele deres ideer med andre. 

Den let anvendelige flowbaseret programmering i Neuron App-softwaren muliggør avancerede funktioner på en simpel måde, som IoT og Microsoft Cognitive Services.

Kompatibel med Makeblocks platform og LEGO® via Neuron board.

Med Makeblock Creative Cloud kan du og din familie og venner styre dine Neuron-gadgets hjemme via Internet.
 

Du finder kittet i vores Shop