SATECHI Wireless Bluetooth Keyboard for up to 3 devices - Nordic Layout

Trådløst Bluetooth tastatur til Mac i fantastisk kvalitet og design. Kan forbindes til 3 enheder.

På lager
517,-

646,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Satechi trådløst tastatur til op til 3 enheder - Nordic Layout

  Med udvidede saksekontortaster og et udvidet tastaturlayout er Satechi Aluminium Bluetooth-tastaturet den perfekte løsning til din Mac-konfiguration. Tastaturet er designet til iMacs og har intuitive tastaturgenveje til MacOS-funktioner og Bluetooth-forbindelse til flere enheder, der giver praktisk kontrol over dit tilbehør. Brug de specificerede Bluetooth-taster til let at skifte mellem 3 enheder ved at trykke på en knap. Fås i Space Grey og Silver.

  Udvidet tastaturlayout
  Udnyt et udvidet tastatur med et fuldt numerisk tastatur, der er perfekt til dataregistrering, bogføring eller regnskab. Taster med saksekontakter fanger hvert tastetryk for hurtig og nøjagtig input.

  Opret forbindelse til 3 Bluetooth-enheder
  Tilslut let 3 Bluetooth-enheder til dit tastatur ved hjælp af de medfølgende Bluetooth-tildelingsnøgler. For at skifte mellem din tablet, smartphone eller computer skal du blot trykke på Bluetooth-knappen, der er tildelt den specifikke enhed, og inden for få sekunder vil dit tastatur være tilsluttet og klar til brug.

  USB-C-port til opladning
  Sig farvel til engangsbatterier med en indbygget USB-C-port til opladning og lang batterilevetid med op til 80 timers uafbrudt arbejdstid mellem opladninger. Standby tid op til 100 dage. Har du glemt at oplade tastaturet? Bare rolig, tastaturet fungerer trådløst under opladning.

  Nordisk layout: svensk, finsk, dansk, norsk.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.ST-AMBKS-ND
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK