LOGITECH MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard, Graphite DK

Flydende, naturligt, præcist - Perfekt indtastning.

På lager
738,-

923,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Mød MX KEYS - nøglen til at mestre dit næste store projekt. Det er det første MX-tastatur nogensinde – som er designet til kreative folk og konstrueret til kodere. Hvis du kan tænke på det, kan du også gøre det.

  Flydende, naturligt, præcist - Perfekt indtastning
  Logitech har udnyttet flere årtiers erfaring til udvikle Perfect Stroke-tasterne – og til at sikre at hvert eneste tastetryk føles jævnt, naturligt og præcist.
  De kugleformede taster matcher formen på dine fingerspidser, og deres runde kanter giver tilfredsstillende feedback - uanset hvor du trykker på tasten. Alle tasterne er forsynet med en mat belægning så fingrene glider helt ubesværet på overfladen.

  Baggrundsbelyst
  Tasterne med baggrundslys lyser op så snart hænderne nærmer sig tastaturet, og bagbelysningen justeres automatisk til skiftende lysforhold.

  Nyd komforten ved usædvanlig god stabilitet
  Du kan trygt skrive på et tastatur der er udviklet til at være effektivt, stabilt og præcist.
  Støjen er minimal pga. tasternes stabilitet, og deres reaktionsfølsomhed er optimeret så du kan mærke – men ikke høre – hvert eneste tastetryk. Og hele basen på MX Keys holdes sammen af en enkelt metalplade - for en bemærkelsesværdig solid konstruktion, der aldrig glider rundt på dit skrivebord.

  Genopladelig via USB-C stik

  Kvalitet som er bygget til at holde
  Gode materialer, et afbalanceret design og en bemærkelsesværdig solid konstruktion inspirerer til fokus og selvtillid ved skrivebordet.
  MX Keys er blevet testet og vurderet til at have en levetid på 10 millioner tastetryk.


  EASY-SWITCH
  Par dit tastatur med op til tre enheder og skift nemt imellem dem ved blot at trykke på Easy-Switch™-knappen. Brug én MX Keys til din bærbare computer, din stationære computer og din tablet.

  MULTI OS
  MX Keys fungerer med Windows, Mac, Linux1 iOS og Android™-operativsystemerne.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.920-009411
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK