Nyhed

LOGITECH MK295 Silent Wireless Combo Graphite Dark

Arbejd i stilhed med 90% mindre klik- og indtastningsstøj

På lager
286,-

358,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Arbejd i stilhed med 90% mindre klik- og indtastningsstøj

  Med MK295 Silent Wireless Combo fra Logitech, er det nu blevet meget nemmere at fokuserer på arbejdet og undgå forstyrrelser.

  Med dette enestående arbejdsredskab præsenterer Logitech en unik Logitech-teknologi, som eliminerer 90% af støjen fra tastaturet og musen. Det efterlader samme følelse ved klik og tastning, som verdens bedst sælgende kombination – bare uden forstyrrende klik- og skrivelyde.

  Koncentration og fokus
  SilentTouch-teknologien fjerner over 90% af forstyrrende lyde for både brugeren og dennes omgivelser, uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Følelsen af at benytte verdens bedste kombination når der tastes og klikkes, forbliver uændret.

  Komfort i fuld størrelse
  Tastaturet i fuld størrelse, indeholder alle nødvendige og ønskelige funktioner, pakket ind i et elegant og effektivt design. 8 praktiske genveje plus et fuldt numerisk tastatur gør dataindtastning og navigering nemt.

  Komfortabel og kompakt mus
  Kurvet og bærbar form. Jævn og præcis klikning og pegning på de fleste overflader. SilentTouch sørger for de bedste arbejdsbetingelser, kombineret med en imponerende ro.

  Trådløs uden forsinkelser
  Takket være den stærke og pålidelige 2,4 GHz trådløse forbindelse, sikrer denne løsning brugeren imod udfald og forsinkelser, og tilbyder tilmed en rækkevidde på 10 m.
  Med den praktiske lille USB-modtager, som blot kan forblive siddende i computeren, undgås yderligere rod på skrivebordet.

  Holdbar og pålidelig, med lang batterilevetid
  Det spildsikre design, solide taster og robuste ben der kan slås ud med justerbar højde, giver øget brugervenlighed og komfort.

  Batterilevetiden på 36 måneder for tastaturet, 18 måneder for musen samt de integrerede tænd/slukknapper, holder effektiviteten kørende og mindsker besvær med udfald og jævnlige batteriskift.
  (stikord: Støjsvag, Lydløs)

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.920-009810
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK