Nyhed

BROTHER QL-810W Termisk labelprinter USB Wi-Fi

Højhastigheds labelprinter til din PC, Mac, smartphone eller tablet ved brug af USB eller Wi-Fi.

På lager
1091,-

1.364,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Du kan forbinde denne højhastigheds labelprinter til din PC, Mac, smartphone eller tablet ved brug af USB eller Wi-Fi.

  Den indbyggede P-touch Editor Lite software er super brugervenlig - det eneste du skal gøre er at forbinde labelprinteren til din computer, klik på ikonet for at åbne softwaren og design og print dine labels.

  Du kan printe labels, der både indeholder sort og rød farve helt uden brug af blæk eller toner takket være labelprinterens avancerede printmekanisme og specielle labelruller. Og når du opdager, at du kan printe labels op til en meter i længden ved brug af den integrerede kniv og labelruller i endeløse baner, så er det nemt at forstå, hvorfor QL-810W er det perfekte valg til kontorer, arbejdsgrupper, postcentre og receptioner.

  Funktioner:

  • USB og Wi-Fi forbindelse. Understøtter også AirPrint

  • Print labels op til 62 mm bredde fra PC, Mac, smartphone eller tablet

  • Indbygget redigeringssoftware (kræver ikke installering)

  • Print i sort og rød uden brug af blæk eller toner

  • Automatisk kniv

  • Mulighed for genopladelig batteribase for fuld fleksibilitet


  Print labels på din måde
  Denne avancerede labelprinter er brugervenlig og designet til at klare kravene fra det travle kontor. Den bruger samme teknologi som et USB-stik, så du skal bare forbinde den til din computer og køre det indbyggede software - der skal ikke installeres printerdrivere.

  Alternativt kan du downloade den gratis P-touch Editor label design software og printerdrivere for at designe og printe specielle labels med tekst, rammer, stregkoder og billeder. Og du kan let dele labelprinteren med dine kollegaer via det trådløse netværk ved hjælp af P-touch Editor Lite LAN software.

  Kablet og trådløs forbindelse og kompatibel med AirPrint
  QL-810W har både USB, Wi-Fi og AirPrint indbygget som standard, så du kan vælge, om du vil bruge den som din egen skrivebordsmodel, eller som labelprinteren I alle kan deles om via det trådløse netværk.


  Print fra PC, Mac, iOS og Android enheder
  Der er flere muligheder for, hvordan du kan designe og printe labels. Download den gratis P-touch Editor label design software til PC og Mac og design labels med tekst, stregkoder, billeder og rammer. Alternativt kan du hente den gratis iPrint & Label app til iOS og Android, og hurtigt designe og printe labels fra din mobile enhed via det trådløse netværk.

  Fungerer med Microsoft Word/Excel/Outlook
  Highlight, klik og print din tekst direkte fra Word, Excel og Outlook med et klik! P-touch Editor add-in til Microsoft Office (kun Windows) gør, at du kan printe labels med den information, du bruger hver dag. Alternativt, hvis du har tekst gemt i en Excel eller .csv fil, kan du importere denne til P-touch Editor og placere hvert felt i dit labellayout og printe flere labels med det samme format (design). Ideelt til adresselabels, produkt- og prislabels.

  Print i flere størrelser, i sort og rød
  Ruller findes i den traditionelle udstandsede labels eller som ruller i endeløse baner, hvor den indbyggede kniv skærer dine labels i præcis den længde, du ønsker (op til en meter). Og nu kan du skabe endnu mere opmærksomhed omkring den vigtige information ved at inkludere rød* på dine labels - perfekt til at highlighte datoer, allergener og anden vigtig information.

  *Kræver DK-22251 rulle

  Mulighed for Li-ion batteribase
  Der kan opstå situationer, hvor du får behov for at printe labels, og du ikke er i nærheden af strøm, fx printe fra en tablet inden for sundhed, salg eller andre brancher. Den valgfrie Li-ion batteribase har en hurtig opladerfunktion og holder til tusindvis af labels på en fuld opladning.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.QL810WZW1
 • Tilbehør