IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Skærme & Projektorer > Digital signage

PHILIPS BDL4988XC/00 48.5inch LED IPS FHD LFD 24/7 VideoWall


Udgået
Varen ser ud til at være udgået. Men ring og hør om vi ikke kan skaffe den alligevel.

Varenr.: 1037157
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Fængslende visuel oplevelse med ultratynd ramme

Den næste generation inden for videovægskærme er designet med branchens tyndeste rammer og avancerede tilpasningsløsninger. Udnyt dit virkningsfulde skilteindhold fuldt ud med skærme med ultratynde rammer, og sørg for, at din besked ikke går tabt pga. tykke rammer. Med de ultratynde rammer kan du oprette problemfrie videovægkonfigurationer i stort set alle størrelser.

Farvekalibreringssæt, der sikrer ensartede farver

Det avancerede farvekalibreringssæt kontrollerer baggrundsbelysningens lysstyrke, standardiserer gammakurven og kalibrerer gråskalaen på dit netværk af skærme. Uanset om du har en imponerende videovæg, et fængende mosaiklayout, en menukortinstallation eller et kontrolrum, kan hver skærm justeres, så de har de samme farveværdier. Med dette ekstrasæt sikrer du dig ensartet farveydelse på alle skærme i dit netværk.

Hold dit indhold i gang med FailOver

Krævende kommercielle anvendelser kræver, at dit indhold hele tiden er i gang. Det er usandsynligt, at du vil stå over for en indholdskatastrofe, men FailOver giver dig indholdsbeskyttelse med en revolutionerende teknologi, som kan afspille sikkerhedskopieret indhold på skærmen i tilfælde af medieafspillerfejl. FailOver starter automatisk, når det primære input svigter. Du skal blot vælge den primære inputforbindelse og en FailOver-forbindelse, og så har du øjeblikkelig beskyttelse.

SmartPower til energibesparelse

Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

Valgfri OPS-isætning til oprettelse af en alt-i-én-løsning

Lav din skærm om til en alt-i-én digital skilteløsning, og opret et netværk af skærme, som er tilsluttede, intelligente og sikre. OPS (Open Pluggable Specification) er et stik i overensstemmelse med branchestandarden, hvortil du kan tilføje en OPS-standardiseret Media Player. Denne kabelfrie løsning giver dig mulighed for at installere, bruge eller vedligeholde din hardware, når du har brug for det.

Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

Omdan din USB til en ægte, omkostningseffektiv, digital underskriftsenhed. Du skal blot gemme dit indhold (video, lyd, billeder) på din USB og sætte den i skærmen. Opret din afspilningsliste, og planlæg dit indhold via skærmmenuen, og nyd dine egne oprettede afspilningslister, når som helst og hvor som helst.

Designet til brug døgnet rundt

Forretningen sover aldrig, så vores skærme til offentlig visning er designet til brug 24/7. Takket være suveræne komponenter, der sikrer et højere kvalitetsniveau, kan du trygt regne med pålidelighed døgnet rundt fra dette udvalg af modeller.
IPS-vidvinkelteknologi giver nøjagtige billeder og farver

Philips IPS-skærme anvender en avanceret teknologi, som giver dig ekstra brede betragtningsvinkler 178/178 grader, der gør det muligt for at se skærmen fra næsten enhver vinkel - selv i portrættilstand. IPS-skærme giver dig utrolig skarpe billeder med levende farver, der især er egnet til professionelle videovægs- og menutavle-programmer, der kræver præcise farver og ensartet lysstyrke på alle tidspunkter.

Full HD LED-teknologi for fremragende billeder

Hvide LEDer er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LEDerne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LEDerne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.
PHILIPS BDL4988XC/00 48,5inch VideoWall LED LFD IPS 24/7 450cd 500.000:1 FullHD 16:9 8ms VESA HDMI DP1.2 2x10W OPS RS232C
Egenskab Data
Produktnr.BDL4988XC/00

Hent datablad i PDF: