IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Skærme & Projektorer > 24-43 tommer fladskærme

EIZO FlexScan EV2451 24inch Full-HD IPS Black


Kr. 2158,- (2.698,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1078779
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Denne fuld HD, energieffektive skærm er både rar at se på og endnu bedre at bruge. Med endnu mere forbedret energieffektivitet og en endnu tyndere bundplade, kombinerer EV2451 pladsbesparelse med energibesparelse.

Skærmen har 1 mm ultra-slanke bezels på siderne og toppen med sorte grænser på 4,3 mm. Elektrostatiske kontakter er placeret på forsiden af skærmen for nem skærmindstilling.

Sig farvel til trætte øjne
På grund af den måde hvorpå lysstyrken styres på LED backlights, opfatter et lille antal af mennesker flimmer på deres skærm, hvilket medfører øjentrækhed. FlexScan EV serien udnytter en hybridopløsning til at regulere lysstyrken og fjerne flimmer på skærmen, uden at gå på kompromis med f.eks. farvestabilitet.

I det synlige lysspektrum har blåt lys bølgelængder ved siden af ultraviolet lys. Sammenlignet med den fabriksindstillede setting på 6.500 K på typiske LCD skærme, er papirtilstand tættere på sprektralfordelingen med dlange rødlige bølgelængder, så det reducerer mængden af blåt lys, årsagen til øjentrækhed og hjælper med at forhindre anstrengelse af øjne, når der f.eks. læses.

Æstetisk design
Skærmens æstetisk behagelige design strækker sig endda til kablerne. Hvide kabler kommer sammen med det hvide kabinet, og sorte kabler følger med det sorte kabinet. Derudover fjerner det vedhæftede kabeldæksel rodet og de sammenklemmede kabler, ved at holder kablerne nede bag standen.

Egenskab Data
Produktnr.EV2451-BK