IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Tablet - Android

SAMSUNG Galaxy Tab S3 9.7 Amoled 4G/LTE Black


Kr. 3795,- (4.744,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1115261
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Galaxy Tab S3 er en tynd tablet i et strømlinet design med metalramme og unikt 2D-glas. Du får en tablet, der er behagelig at kigge på, og som ligger rigtig godt i hånden.

Underholdning har fået en ny betydning
Super AMOLED-skærmen giver en fantastisk skarphed og et rigt spektrum af virkelighedstro farver med høje kontraster.

Kraftfuld og hurtig
Føl kraften i den hurtige og pålidelige Octa core-processor i kombination med 4 GB intern hukommelse. Arbejd hurtigere, og skift mellem mails, programmer, spil, apps og websider i høj hastighed uden unødig ventetid.

Game on for alle spillere
I gaming-indstillingen får du et specialtilpasset spillemiljø med smarte funktioner og forbedret grafik med Vulcan API. Du kan deaktivere notifikationer, låse udvalgte knapper, tage et skærmbillede eller skabe en flot video, fra når du spiller. Desuden kan du minimere spillet, hvis du hurtigt vil gøre noget andet på din tablet, mens spillet er sat på pause.

Skriv naturligt med S Pen
S Pen har en fin spids med en imponerende trykfølsomhed, hvilket giver en naturlig følelse af at skrive med en helt almindelig pen. Du kan skrive bogstaver og illustrere dine ideer i dit eget design. Og med et enkelt tryk forvandles S Pen til et viskelæder, så du nemt kan ændre og redigere i dine kreative produktioner.

Gem blokken i skuffen
Med S Pen har du direkte adgang til at skrive personligt i hånden og udtrykke dig på din egen måde. Du kan skrive og tegne ved hjælp af forskellige tegneværktøjer og gøre notater direkte i PDF-dokumenter. Derudover kan du komponere musik, overføre videoer til GIF-animering og oversætte tekster. Du kan oven i købet skrive, tegne og gøre notater direkte på skærmen uden at låse den op.

Oplader hurtigt og holder længe
Galaxy Tab S3 kan hurtig-oplades, og med en batterikapacitet på 6.000 mAh behøver du ikke at begrænse brugen.
Egenskab Data
Produktnr.SM-T825NZKANEE