ELO-TOUCH 1790L 17inch LCD PCAP Touch VGA HDMI DP OpenFrame

17 tommer 1280 x 1024 pixels display, PCAP (TouchPro® Projected Capacitive) - 10 punkts touch, LCD, LED baggrundsbelysning

På lager
4234,-

5.293,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Elo 1790L 17 tommer LCD og touch display har et slankt design og smalle ydre dimensioner takket være den nyeste energibesparende LED baggrundsbelysning ved at bruge mindre strøm til drift og generering af mindre varme.

  Den kompakte touch skærm er designet til berøring med dokumenteret Elo ekspertise og pålidelighed indbygget. Denne model giver stabil, driftfri betjening med fremragende billedklarhed og lystransmission for nøjagtige berøringssvar og levende billeder. Dette display er ideelt til kiosker, kasinoer, butikker osv.

  Let integreret
  Touchskærmen er forseglet mod snavs, støv og væsker, hvilket forenkler integrationen i det endelige kabinet. Projicerede kapacitive (PCAP) enheder kan forsegles i en løsning og opnå en IP56 rating på forsiden af enheden. Da design og værktøj styres af Elo, kan der forventes varig produkttilgængelighed.

  Kommerciel kvalitet
  Elo displayet giver den kvalitet og pålidelighed, Elo er kendt for, og understøttes af deres 3-årige standardgaranti. Vi designer, bygger og er ansvarlige for den komplette løsning med touch integreret fra starten. Ved hjælp af deres egne touchskærme kombineret med deres software og drivere, er alt designet til at arbejde sammen og testes grundigt inden release.

  Tryk gennem glas - Aktiveret med PCAP
  TouchPro® PCAP-teknologien understøtter touch thru funktionalitet til installationer, der kræver et frontlag af glas med tykkelse er op til 6 mm eller løsninger, der kræver specifikke IP-klassificeringer.

  Uanset om du har brug for en planmonteret skærm eller en sådan fuldt indkapslet bag et dækglas, de robuste PCAP Open Rammer er specialbygget til holdbarhed i forskellige applikationer og miljøer: fra selvbetjeningskiosker til meget brugt spil kabinetter til skrappe industrimaskiner.

 • Tekniske data
  TouchPro PCAP - USB 2.0
  AccuTouch, IntelliTouch, SecureTouch - Dual serial/USB 2.0
  Egenskab Data
  Produktnr.E330225
 • Tilbehør