Nyhed

HP PageWide Pro MFP 772dn Printer

Multifunktionsprinter farve, 4-farvet

Vi får varer ind løbende, varen er muligvis på lager
Ring 70 20 11 10 for mere info
×
16217,-

20.271,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Forretningen bevæger sig hurtigt fremad og et lavere tempo er lig med at sakke bagud. Derfor har HP bygget den næste generation af HP PageWide Pro, der kan øge produktiviteten med en effektiv, trådløs printer, der leverer den laveste farvepris, maksimal oppetid og stærk sikkerhed.

  Dynamisk printer med aktive sikkerhedsfunktioner. Kun beregnet til brug med patroner, der er udstyret med en original HP-chip. Patroner med andre chips end HPs kan ikke bruges, og selvom de virker i dag, er det ikke sikkert, at de virker i fremtiden.

  Den laveste farvepris
  Du får den kvalitet, du forventer, med HP’s PageWide-teknologi, der har de laveste omkostninger pr. farveside. De valgfrie patroner med høj kapacitet skal udskiftes sjældnere, så du kan udskrive flere sider med hver patron. Udskriv endnu hurtigere - og spar endnu mere pr. side - ved at sætte denne printer på General Office-tilstand.
  Hjælper med at holde omkostningerne nede – denne HP PageWide Pro bruger mindre energi end nogen laserkonkurrenter i klassen.

  Et minimalt antal afbrydelser. Maksimal oppetid
  Minimér afbrydelser med en HP PageWide Pro, som er designet til klassens mindste vedligeholdelse. Med klassens højeste hastigheder – op til 55 sider pr. minut i henholdsvis farve og sort/hvid – kan du få mere arbejde fra hånden og vente mindre.

  Udskriv filer fra Microsoft® Word og PowerPoint® med en USB-port, der hurtigt genkender, formaterer og udskriver. Udstyr denne HP PageWide Pro med forskelligt tilbehør til at imødekomme behovene på dit kontor.

  Stærk sikkerhed designet til at opdage og stoppe angreb
  En suite af integrerede sikkerhedsfunktioner til at beskytte din printer fra at være en indgang til angreb. Sørg for, at de fortrolige oplysninger er beskyttet. Hent dine udskriftsjobs ved at indtaste en pinkode på enheden.

  Du kan nemt opsætte konfigurationer og automatisk validere indstillingerne for hver HP-printer i din flåde. Undgå potentielle angreb, og træf straks foranstaltninger med øjeblikkelig underretning om sikkerhedsproblemer.

  Udviklet med hensyntagen til miljøet
  Spar ressourcer med en HP PageWide Pro, som er designet til at have et lavere strømforbrug end andre laserprintere i klassen.
  Certificeret til renrum i ISO klasse 5 - perfekt til følsomme miljøer.

  Reducer din miljøpåvirkning. Du kan regne med nem og gratis genbrug af patroner via HP Planet Partners. Hold støjen på et minimum med en printer, som er designet til at være stille. Placer den i nærheden af mennesker uden at forstyrre deres arbejde.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.Y3Z54B
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK