IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Samsung 24i WQHD Business Monitor SH850QFU


Kr. 1916,- (2.395,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1154924
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Samsung SH85 er ideel til ethvert professionelt arbejdsmiljø. PLS-displayet i høj kvalitet, som er næsten rammefri på tre sider, har en pixeltæthed, der er ca. 1,7 gange højere end Full HD. Tekst og billeder gengives livfuldt og krystalklart uden farveskrift, uanset hvilken vinkel du kigger fra.

Flere detaljer, mere plads
Med en op til 1,7 gange højere pixeltæthed end Full HD leverer WQHD ikke kun fantastisk detaljerede og knivskarpe billeder, den giver også en større arbejdsflade, der gør det muligt at arbejde med flere dokumenter og websider på skærmen, uden at det er nødvendigt at scrolle eller zoome.

USB type C - Nem tilslutning
Skærmen har en ny USB type C port, der gør det muligt at overføre kraft, data og DisplayPort-signaler mellem forskellige enheder med kun ét kabel.

En bedre måde at multitaske på
Med Easy Setting Box kan du opdele displayet eller placere flere displays i forskellige størrelser i forskellige positioner. Skærmens Picture-by-Picture-funktion gør det muligt at vise output fra to enheder. På den måde kan du multitaske meget mere effektivt.

Nem håndtering med Daisy Chain
SH85’s serieforbindelse gør det muligt at udvide og foretage indstillinger på flere monitors med én enkelt DP-kabelforbindelse. Du kan vise indholdet på skærmen på en anden monitor i samme QHD-opløsning. Med SH85 er det meget lettere at kommunikere i større forsamlinger.

Belaster ikke øjnene - Eye Saver Mode
Funktionen Eye Saver Mode reducerer det blå skin fra skærmen, som er kendt for at skade øjets nethinde og bidrager til at skåne øjnene og højne effektiviteten, når arbejdsdagene er lange. Desuden sørger Flicker Free-teknologien, der reducerer flimmer, for, at du ikke belaster øjnene unødigt.

Optimer din ergonomiske effektivitet
Skærmen drejer, vipper, er højdejusterbar, kan vise indhold vandret og lodret og opfylder ethvert tænkeligt behov. Desuden er den udstyret med VESA-beslag og kan nemt monteres på en væg eller en arm. Det strømlinede, men robuste design, kombineret med den rene bagside, passer perfekt i såvel kontoromgivelser som i hjemmet.

Fremstillet i økovenlige materialer
SH85 er fremstillet i forskellige økovenlige, PVC-fri materialer, der indeholder genbrugsplastic, og emballagen er delvist fremstillet i sukkerrørsfibre.
Egenskab Data
TypeLED-baggrundsbelyst LCD-skærm
Skærmstørrelse24 tommer
FarveSort
Skærmopløsning2560 x 1440 ved 60 Hz
BilledformatWidescreen - 16:9
Dot pitch / Pixel afstand-
Responstid5ms (grå-til-grå)
Lysstyrke / Klarhed300 cd/m2
Kontrastforhold1000:1
Lyd / Højttalere-
Signal input-
Skærm positionsindstilling-
Strømforbrug i drift-
Dimensioner54.04 cm x 23.6 cm x 52.31 cm - med stander
Vægt6.4 kg
Garanti-
Synsvinkler-
Strømforbrug i hvile-
VESA beslag mulighed-
Produktnr.LS24H850QFUXEN