IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Stationære computere

LENOVO Legion Y520T Core-i5-7400 8GB 1TB HDD+128GB SSD NVIDIA GTX1060


Kr. 5958,- (7.448,- inkl. moms)

Lager: Nej (ring for mere info)

Varenr.: 1161704
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Stationære gamingcomputere, som er designet af folk, der forstår gameres behov. Bygget til at levere den ultimative gamingoplevelse direkte fra kassen.

* Professionel gamingperformance, fra enhver komponent
* Let at personliggøre - uden brug af værktøj
* VR-klar
* XBOX Play Anywhere
* Lenovo Nerve Center

Spil dine foretrukne single-player-spil med silkebløde billedhastigheder, og hav ekstra processorkraft til streaming af video, lyd og meget mere. Det er let med Lenovo Legion Y520 Tower og dens quad-core-processor samt rigeligt med cachehukommelse via Intel® Turbo Boost Technology 2.0. Klem hver eneste billede ud af grafikkortet, og oplev gaming uden flaskehalse.

Høje billedhastigheder, fantastiske detaljer
GeForce GTX 10-Series-grafikkort med NVIDIA Pascal™ giver op til 3 gange ydeevnen i forhold til tidligere generationer. Y520 Tower leveres med op til et NVIDIA GTX-1060-grafikkort, som kan klare de mest krævende single-player-spil, så du kan spille dine yndlingstitler med op til 60 billeder pr. sekund. Du har endda mulighed for at spille i VR.

Ikke mere ventetid, bare spilletid
Reducerede starttider. Hurtigere indlæsning i spil. Lagerplads, der er beskyttet mod uheld. Og så er den helt stille. Alt dette får du med Y520 Towers 256 GB PCI-Express SSD-storage (ekstraudstyr), som giver dig rigelig plads til alle dine yndlingsspil, og som sikrer, at dine ting indlæses lynhurtigt.

Optimeret lagringsperformance
Intel® Optane™-hukommelse kombinerer dine lagringsenheder – både solid state og harddisk – i et enkelt drev, som leverer en bedre performance og hurtigere computeroplevelse. Denne brancheførende teknologi hjælper med at levere:

* 20 % hurtigere indlæsning af niveauer for dine yndlingsspil
* 10 % overordnet forøgelse af performance ved det daglige computerarbejde
* 1,55X hurtigere opstart

Problemfri multitasking mellem spil og andre apps
Brug livestreaming, indspil, brug talechat, opdater dit spilbibliotek og afspil dine yndlingstitler uden systemforsinkelse, alt sammen takket være 16 GB DDR4-hukommelse med to porte.

Indbygget LAN-chip skærper online gaming
Dragon LAN fra REALTEK er designet specifikt til online gamers med mere intelligent, automatisk indstilling af prioritering og problemfri prioritering af netværk, så du opnår den bedste gamingoplevelse og helt jævn videostreaming. Så du kan fortsætte med at dominere onlinearenaen i dit yndlingsspil, samtidig med at du streamer eller deler ordrer ud på Discord.

XBOX Play Anywhere giver dig det bedste fra flere platforme
XBOX-software. Legion-hardware. En vinderkombination. Med XBOX Play Anywhere kan du nyde de nyeste AAA-titler fra Microsoft Studios på Lenovo
Legion Y520 Tower.

Med den kan du:
* Køb og spil de nyeste spiltitler fra Microsoft Studios, inklusive Halo Wars 2, Recore, Gears of War 4 og mange flere.
* Overfør alle dine gemte spil, tilføjelser og præstationer fra forskellige pcer uden behov for opsætning
* Spil enhver digital titel til XBOX Play Anywhere sammen med dine venner, uanset hvilken platform de bruger
* Nyd dine foretrukne XBOX Play Anywhere-titler på den nyeste generations gaminghardware i Legion Y520 Tower

Oculus-certificeret og klar til virtual reality
Y520 Tower er klar til at føre dig ind i en virtuel verden. Med kraften i den ekseptionelle grafik, Oculus-certificeret understøttelse og HDMI/USB 3.0-porte kan du nemt træde ind i en omsluttende verden, der repræsenterer det næste skridt i udviklingen inden for gaming. Du skal blot slutte dit Oculus-certificerede VR-headset (medfølger ikke) til Y520 Tower via en af de tre tilgængelige USB 3.0-porte og HDMI-porten. Forbind derefter bevægelsessensoren til en af de to andre USB 3.0-porte, så er du klar til at spille i Virtual Reality.

Lenovo Entertainment Hub
Lenovo Entertainment Hub er tilgængelig via Lenovo App Explorer og indeholder flere tusinde computerspil fra de mest populære studier, klar til at spille. Køb og spil de nyeste spiltitler, se en film med VR-understøttelse på din foretrukne personlige bærbare skærm (HMD), og opdater dit spilbibliotek med titler fra den utrolige VR-verden.

Tilpas din maskine med Lenovos Upgrade Companion Guide
Lenovo Legion Y520 Tower fremstår i et værktøjsfrit design med den tilhørende vejledning "How To Upgrade", så du kan opgradere dit grafikkort, dit lager og din hukommelse når som helst. Skræddersy dit system uden problemer!

Lenovo Nerve Center
Du har hurtig og nem adgang til dine systemoplysninger lige ved hånden i Lenovo Nerve Center. Fra indstilling af netværksprioritet til styring af lys – i Lenovo Nerve Center kan du dykke ned i alle detaljerne i din towercomputer, så du får en gamingoplevelse, der er skræddersyet til dig.
Egenskab Data
TypeGamer PC
KabinetTower
ProcessorIntel Core i5 (7. Gen) 7400 / 3 GHz
Flerkernet teknologiQuad-Core
64-bit instruktionerJa
Antal processorer / (max)1 / (1)
Cache hukommelse6 MB
ChipsetIntel B250
Data bushastighed-
RAM / (max)1x8 GB / 16 GB
RAM typeDDR4 SDRAM 2400 MHz DIMM 288-PIN
Sokler2
Harddisk1 x 1 TB SATA 6Gb/s 7200rpm + 1 x 128 GB SSD - M.2 2280
Optisk drev-
Skærm-
GrafikkortNVIDIA GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 SDRAM
Lydkort5.1 kanal surround
NetværksadapterGigabit
TastaturJa
MusJa
OperativsystemMicrosoft Windows 10 Home 64-bit
Medfølgende software-
Lydudbredelse-
Dimensioner (B: x D: x H:)18.2 x 46.78 x 40x24 cm (8.71 kg)
Andre oplysningerDVI, HDMI, DisplayPort
Garanti & service24 måneders bring-in Warranty
Produktnr.90H70041MW