HP Wireless Collaboration Keyboard Nordic

Arbejd komfortabelt med det elegante, nydesignede, trådløse HP Premium-tastatur med kant i anodiseret aluminium.

Lager: Ring
545,-

681,- inkl. moms

 • Beskrivelse


  Gør dine stemme- og videopkald via Skype for Business® nemmere end nogensinde, og hold orden på skrivebordet med HP’s elegante trådløse Collaboration-tastatur

  Pladsbesparende slank profil og ultrastille, lavprofilerede taster, der er nemme og fejlfri at skrive med. Få en behagelig arbejdsplads med justerbar hældning og et tastatur, der modstår mindre væskespild, så du ikke skal bekymre dig.

  Klar til at samarbejde
  Hold virtuelle møder med dedikerede Skype til Business®-taster, der styrer video- og opkaldsfunktioner og har LED-lys, der angiver indgående opkald, lydløs, skærmdeling og brug af webkamera.

  Hav altid strøm
  Spar strøm med en tænd/sluk-knap, og undgå overraskelser med en praktisk LED-indikator, der giver dig besked, når batteriet er ved at løbe tør. Lad batteriet op, mens du arbejder ved at tilslutte tastaturets mikro-USB-kabel til en USB-port på pcen.

  Link-5-tilslutning
  Arbejd op til 10 meter (30 ft) væk fra din pc med Link-5 USB nano-modtageren, der også kan bruges som trådløs hub for op til fire ekstra slags Link-5-tilbehør, så du kan spare på USB-portene på din pc.

  Indhold i kassen
  Trådløst HP Premium-tastatur
  Dongle
  Dokumentation
  1 års fabriksgaranti

 • Tekniske data
  43,3 x 14,1 x 1,18 cm
  650 g
  Litium-ion-batteri
  Trådløs 2.4 GHz teknologi
  Egenskab Data
  Produktnr.Z9N39AA#ABB
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK