IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Skærme & Projektorer > 24-43 tommer fladskærme

DELL UltraSharp 27 InfinityEdge U2717D 2560x1440 IPS


Kr. 2384,- (2.980,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1164963
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Dell UltraSharp 27-skærmen giver dig en visning helt ud til kanten med en stort set problemfri oplevelse af flere skærme og enestående farvenøjagtighed.

Dell UltraSharp 27-skærmen giver dig større overblik – uden grænser. Perfekt til professionelle brugere, der ønsker at få den mest optimale stationære pc-oplevelse.

Optimal visning: Forkæl dine øjne med de mest slanke rammer, der nogensinde er set på alle fire sider af en skærm. Dells InfinityEdge-rammer, der omfatter panelbredden og den inaktive sorte del, giver en problemfri visningsoplevelse. Med øverste, venstre og højre side på 7,3mm og nederste ramme på kun 8,4mm.

En mere nøjagtig visning: Farver forbliver så præcise, som de kan være, så de giver dig en mere imponerende skærm. Og med vores rapport over farvekalibrering fra fabrikken har du garanti for, at hver skærm har en 99 % sRGB-dækning, der sikrer, at alle farver er så præcise, som vi hævder.

Imponerende fra alle vinkler: Farverne forbliver ensartede over en ultrabred visningsvinkel, så skærmen ser strålende ud, uanset hvordan du ser på den.

Endnu flere detaljer: Se mere med 1,77 gange flere detaljer på skærmen i QHD-opløsning end i Full HD.

Udviklet til dig
Du kan hurtigt justere skærmen til at passe til den måde, du arbejder på.

Livagtig tydelig: Få en medrivende visning mellem flere skærme med superslanke, sorte rammer og den mest slanke panelbredde til dato mellem to skærme på alle sider.

Uovertruffen alsidighed: Få gavn af fuld justering af rotation, hældning og drejning på din skærm til den ønskede position og højde. Og med HDMI 1.4 (MHL 2.0), DP 1.2, mini-DP 1.2, DP-out, 4 USB 3.0 og lydlinjeudgangsporte er det både nemt og praktisk at tilslutte alt dit tilbehør.Dell Premium Panel-garantien giver mulighed for en fri udskiftning af skærmen i perioden med Begrænset hardwaregaranti, hvis blot én eneste pixel fejler.

Avanceret udskiftningsservice.
Din Dell-skærm leveres med 3 års avanceret udskiftningsservice*, så der sendes en erstatningsskærm til dig næste arbejdsdag inden for den 3 års begrænset hardwaregaranti*, hvis det bliver nødvendigt.
Egenskab Data
TypeLED-baggrundsbelyst LCD-skærm
Skærmstørrelse27 tommer IPS panel
FarveSort
SkærmopløsningQHD 2560 x 1440 ved 60 Hz
Billedformat16:9
Dot pitch / Pixel afstand0.2331 mm
Responstid8 ms (typisk); 6 ms (hurtig)
Lysstyrke / Klarhed350 cd/m²
Kontrastforhold1000:1
Lyd / Højttalere- (højttalerpanel til montering i bund kan tilkøbes)
Signal inputHDMI (MHL), DisplayPort +DP out, Mini DisplayPort
Skærm positionsindstillingHøjde, pivot (rotering), drejbar, tilt
Strømforbrug i drift23.7 Watt (Energiklasse A)
Dimensioner61.13 x 20.03 x 41.02 cm
Vægt7 kg
Garanti3 år
Synsvinkler-
Strømforbrug i hvile-
VESA beslag mulighedJa
Produktnr.210-AICW