Logitech M590 Silent Wireless Mouse Black

Lydløs, trådløs mus til superbrugere, kan bruges på to maskiner samtidig.

Lager: Ring
315,-

394,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  M590 Multi-Device Silent giver dig mulighed for at få dine opgaver af vejen med lydløs effektivitet. Med Logitech FLOW har musen en næsten magisk evne til at navigere problemfrit mellem to computere, og du kan kopiere/indsætte på tværs af computere. 90 % støjreduktion på klik sikrer dig, at du ikke forstyrrer nogen omkring dig.

  Nemt workflow på tværs af flere computere
  Slip kræfterne løs i M590 ved hjælp af Logitech Flow, og oplev sømløs arbejdsgang mellem flere computere. Du kan bevæge musemarkøren på tværs af op til to computere og kopiere/indsætte tekst, billeder og filer fra en computer til en anden. Det er mere effektivt end at sende dig selv e-mail.

  Nyd stilheden
  Du får den samme fornemmelse, når du klikker på M590, men en støjreducering på mere end 90 % af kliklyden betyder at du og dine omgivelser kan nyde lyden af stilhed. Desuden er fødderne på M590 lavet af et materialer, der giver høj ydeevne, og et gummihjul, som scroller hurtigt og støjfrit.

  2 års batterilevetid
  Denne mus kan holde længere med 24 måneders levetid på et enkelt AA-batteri. Med den automatiske dvalefunktion og afbryderknappen kan du spare på strømmen, og lysindikatoren sørger for at du undgår irriterende overraskelser.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-005197
 • Tilbehør