IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Tilbehør > Tilbehør til notebook

Twelve-South Curve Desktop Stand for Macbook - Black


Kr. 403,- (504,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1182753
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Når du bruger en af de mest attraktive bærbare i verden, hvorfor så ikke parre den med det smukkeste stativ? Når det kommer til Mac tilbehør, betyder designet noget - derfor er denne elegante, flydende aluminiumsstand et genialt tilbehør til din Mac, når du gerne vil skabe et mere behageligt skrivebord med perfekt vinkel.

Med sin smukke sorte finish og forbedret ergonomisk design er denne det ultimative partnerskab mellem stil og funktionalitet. Brug din Macbook på Curve standeren, for at skabe en behagelig arbejdsstilling. Den forhøjer skærmen 6,5" og holder 70% af bunden fri til optimal afkøling. Løft skærmen med en hånd, stativet holder fast på din Macbook.

Lad din Macbook trække vejret, mens den arbejder hårdt for dig.

Lange timer foran computeren kan medføre smerter i nakke og skuldre. Curve stativet lindrer den smerte, ved at hæve din Macbook til ergonomisk standard 6,5 tommer fra dit skrivebord. Når du sidder ret op og ser direkte på skærmen, vil du føle mindre spænding i nakke og skuldre, så ideerne strømmer ud af dig. Lige som det skal være.
Egenskab Data
Produktnr.12-1708