LOGITECH MX Master Wireless Bluetooth+Radio Meteorite Black

Den perfekte form på denne mus er som støbt i hånden så hånden og håndleddet støttes i en behagelig og naturlig stilling.

Lager: Ring
530,-

663,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Logitechs topmodel er designet til at være den ultimative mus til dig der bruger musen meget til arbejde eller leg – så du effektivt kan få alt fra hånden. MX Master har avancerede funktioner og et smukt design som er optimeret til Windows® og Mac®. Du får nøjagtig komfort og kontrol – som du kan tilpasse efter din personlige stil.

  Håndformet med behagelige kurver
  Den perfekte form på denne mus er skulpteret så hånden og håndleddet støttes i en behagelig og naturlig stilling. Du kan styre den med meget fine og flydende bevægelser takket være knapperne og hjulene der sidder de helt rigtige steder.

  Unik scrolleoplevelse
  Du kan scrolle hurtigere og nemmere gennem lange dokumenter og websider. Det hastighedsjusterende scrollehjul skifter automatisk fra trinvis til lynhurtig scrollefunktion. Du kan scrolle fra side til side med tommelfingeren. Hvis du installerer Logitech Options-softwaren, får du adgang til alle tommelfingerhjulets funktioner. Med Logitech Options™-softwaren kan du tilpasse funktionerne.

  Darkfield Laser Tracking
  Darkfield™-lasersensoren registrerer fejlfrit på alle overflader — selv på glas og andre blanke overflader.

  Genopladeligt batteri
  Oplader hurtigt. Med 4 minutters opladning får du strøm nok til en hel dags brug — og du kan stadig anvende musen imens den oplader. En fuld opladning kan holde i op til 40 dage. En indikator viser når batteriniveauet er lavt. Det er hurtigt og nemt at genoplade. Slut MX Master til computeren ved hjælp af mikro-USB-opladerkablet. Du kan fortsætte med at bruge musen mens den oplades.

  Easy-Switch-teknologi og mulighed for dobbelt tilslutning
  Du kan tilslutte musen via den medfølgende Logitech Unifying-modtager eller via den trådløse Bluetooth® Smart-teknologi. Med Logitech Easy-Switch™-teknologien kan du tilslutte op til 3 enheder og nemt skifte mellem dem med et enkelt tryk på en knap.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-005213
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK