IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

AIRTAME Airtame Wireless Presenter HDMI dongle


Kr. 1749,- (2.186,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1194200
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Airtame er en enhed til streaming af indhold trådløst. Slut den til HDMI porten på dit tv eller projektor, og del din skærm fra en hvilken som helst enhed.

Spejl din skærm fra enhver enhed
Med fuld skærmspejling er du fri til at dele dit arbejde fra alle større platforme. Og så slipper du selvfølgelig for kabel-kaos på dit arbejdsbord.

Stream fra Airtame appen
Airtame gør det nemt at præsentere projekter på farten. Konverter dine diasshows til PDF og få adgang til filer online. Endelig er her nu en enhed der kan holde trit med dit tempo.

Du kan også dele en computerskærm til flere Airtames. Dette er fantastisk til store auditorier med mere end en skærm.

Vis KPIer, brugerdefinerede billeder eller websteder
Vil du helst have et blankt tv eller et tilpasset wallboard? Angiv et dashboard, websted eller et bestemt billede, så skærmen stadig ser professionel ud - og er funktionel, når ikke du streamer indhold.

Organisering af dine data er smart. Tag det næste skridt ved at oprette et offentligt instrumentpanel for at vise alle de smukke data og nøgletal til ledelse og medarbejdere - på den måde holder du altid alle opdaterede.

Administrer fra Cloud
Airtame Cloud er en IT-administrators drøm. Overvåg og få adgang til dine enheder uden at forlade din stol.

Ethernet netværk
Foretrækker du at bruge et kablet netværk for ekstra stabilitet? Prøv en ethernet adapter (ring for info). Airtame understøtter WPA2 Enterprise og uploader certifikater. Med to indbyggede Wifi chips, kan du bruge både 2,4 og 5 GHz netværk.
Egenskab Data
Produktnr.AT-DG1