IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Tablet - iPad

APPLE iPad (5th gen) 9.7i 32GB WiFi + CELL Space Grey


Kr. 3297,- (4.121,- inkl. moms)

Lager: Nej (ring for mere info)

Varenr.: 1735237
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Med iPads fantastiske skærm,ydeevne og apps kan du gøre alt det, du godt kan lide - lege, lære, surfe og være kreativ - uanset hvor du er. Helt nemt. Og nærmest magisk.

Uanset om du kigger på billeder, shopper eller er i gang med en præsentation, har den blændende 9,7" Retina-skærm både detaljerne og størrelsen til at få det hele til at se godt ud.

Alle iPad-apps er designet specifikt til at udnytte iPads power og dimensioner. Og med så mange fantastiske apps i App Store er der helt sikkert også én til lige præcis det,du brænder for.

iOS 10 er verdens mest avancerede, intelligente og sikre styresystem til mobile enheder. Det er super funktionelt, og du kan bl.a. køre to apps samtidig - så du både kan arbejde og lege - bede Siri om at sende en besked for dig, og automatisk sikkerhedskopiere dine filer med iCloud, så du har adgang til dem overalt. Det indeholder også indbyggede apps, som hjælper dig med at få endnu mere ud af din iPad.

Dit fingeraftryk er den perfekte adgangskode - helt unik og altid med dig. Med Touch ID kan du låse din iPad op på et splitsekund og beskytte dine private data i apps.

Det er lynhurtigt at tage billeder og optage videoer med iPad. Brug 8-megapixels kameraet til at tage detaljerede billeder eller optage 1080p HD-video, og rediger dem direkte på iPad med Fotos, iMovie eller din yndlingsapp fra App Store. Eller brug FaceTime HD-kameraet på forsiden til videoopkald og flotte selfies.

iPad fungerer problemfrit med dine andre enheder. Start på en mail på din iPhone, og gør den færdig på din iPad. Eller kopiér billeder, video og tekst fra din iPad, og sæt det ind på din Mac i nærheden. Du kan tilmed bruge AirDrop til at dele filer mellem enheder - trådløst og øjeblikkeligt.

iPad vejer kun 469 gram, er 7,5 mm tynd - og designet til, at du kan have den med overalt. Og takket være en betryggende solid unibody-konstruktion i aluminium er den lige så robust, som den er bærbar.

iPad er designet til at kunne holde forbindelsen, uanset hvor du er. Hurtig 802.11ac Wi-Fi leverer en hastighed på op til 866 Mbps. Wi-Fi + Cellular-modellen understøtter 4G LTE-netværk over hele verden. Og med Apple SIM kan du nemt få forbindelse til trådløse netværk i over 140 lande og områder - direkte fra din enhed.
Egenskab Data
Produktnr.MP1J2