IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Telefoni > Smartphones

APPLE iPhone 8 Plus 64GB Gold


Kr. 5141,- (6.426,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1735275
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
iPhone 8 kan kendes på sit helt nye design i glas. Og verdens mest popu­lære kamera, som nu er endnu bedre. Den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone nogen­sinde. Trådløs opladning helt uden besvær. Og augmenteret reality-oplevelser, som aldrig før har været mulige.

Design
Det var målet at konstruere en iPhone i holdbart glas, der sam­tidig kan op­lades trådløst. Vi gjorde det ved at udvikle en helt ny type glas og forstærke det med en base i laser­svejset stål og et aluminiums­bånd i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien. Det hele er særligt udviklet til at være vandafvisende ned til sidste mikrometer.

For- og bagsiden er udført i specialudviklet glas med et 50 % tykkere forstærkende lag. Det styrkes yderligere af en ny stålbase og et stærkere 7000 Series-aluminiumsbånd i samme kvalitet, som bruges i luftfarts­industrien. En fedt- og finger­aftryks­afvisende belægning gør det nemt at holde glasset rent.

Trådløs opladning til et trådløst liv
Det har altid været meningen, at iPhone skulle være en fuld­stændig trådløs enhed – fri for opladerkabler og ledninger til hoved­telefoner. Med bagsiden i glas og et indbygget system til trådløs opladning er iPhone 8 designet til en trådløs frem­tid.

iPhone 8 har redesignede stereo­højttalere, der giver op til 25 % højere lyd og dybere bas. Skru op, og oplev en mere fyldig lyd på musik, videoer og opkald på medhør.

Sikkerhed, der er lige så avanceret som dit fingeraftryk
Med Touch ID er dit fingeraftryk din sikre adgangskode. Brug det til hurtigt at låse din telefon op og logge på mange af dine foretrukne apps. Touch ID gør det også muligt at bruge Apple Pay, som du kan betale med i butikker, i apps og på nettet.

iPhone 8 har et mere avanceret 12 MP kamera med en større, hurtigere sensor, et nyt farvefilter, pixels med større bit­dybde og optisk billed­stabilisering til billeder og videoer.
Egenskab Data
Produktnr.MQ8N2QN/A