IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Telefoni > Smartphones

SAMSUNG Galaxy J5 (2017) Dual SIM, 2GB RAM/16 GB intern - Black


Kr. 1585,- (1.981,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1735442
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Når stil komplementerer funktionalitet. Med et design, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje, er den nye Samsung Galaxy J5 i en fantastisk flot metalfinish med et kamera, der flugter perfekt for et ekstra godt greb, og en 2.5D hærdet glasbeskyttelse af det 5.2” store HD-display for ekstra holdbarhed.

Del livet, når du ser det
Kameraet på bagsiden på 13MP F/1.7 tager klare billeder med skarpere detaljer under mindre gode lysforhold, og den intuitive grænseflade gør det muligt at tage billeder med kun én hånd takket være den flytbare udløserknap.

Fuld fart fremad
Altid plads nok. Takket være 2GB RAM, 16 GB intern hukommelse og op til 256 GB valgfri skalerbar hukommelse med microSD support giver Samsung Galaxy J5 lynhurtige hastigheder og responstider, der sørger for, at du kan arbejde hurtigere.

Personaliseret portvagt
Samsung Galaxy J5 er udstyret med en touch-baseret fingeraftrykssensor, som sikrer, at dine data kun kan ses af dig. Du kan også bruge denne metode til mobile betalinger, online underskrift og verificering af onlinekonti for at sikre maksimal beskyttelse.
Egenskab Data
Produktnr.SM-J530FZKDNEE