IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Bærbar 10-14 tommer

LENOVO ThinkPad L480 Core i5-8250 8GB 256GB 14inch FHD IPS LTE/4G Win10Pro


Kr. 5399,- (6.749,- inkl. moms)

Lager: Nej (ring for mere info)

Varenr.: 1850936
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Kampagnemodel med integreret 4G/LTE modul til mobil data (kræver et mobil/SIM kort)

Klar til virksomhedsbrug, klar til alt.

Du knokler med at løse dine opgaver – uanset hvor dit arbejde fører dig hen. ThinkPad L480 på 14" har den alsidighed, kraft og bærbarhed, der skal til for at kunne følge med – så dit arbejde bliver nemmere. Den perfekte forretningspartner.

Gør it-afdelingerne lige så glade som brugerne
Dine it-medarbejdere kan stole på, at det infrarøde kamera (ekstraudstyr) og touchfingeraftrykslæseren giver L480 endnu bedre sikkerhed. Den er nydesignet for at sikre højere produktivitet, så it-afdelingen slipper helt for at høre brugerne være utilfredse med langsomme bærbare computere. Med et dedikeret grafikkort (ekstraudstyr) kan brugerne få bedre grafik uden at belaste processoren yderligere. Med global LTE-A WWAN kan du få forbindelse på selv fjerne steder, og med RapidCharge-funktionen kan den oplades til 80 % på kun en time. L480 gør arbejdet nemmere for medarbejderne – og det smitter af på it-afdelingen. Du kan læse mere om disse egenskaber nedenfor.

Arbejder hårdt for at gøre dit arbejde nemmere
L480 kan håndtere alt dit arbejde takket være de nyeste Intel® Core™-processorer (med Intel® vPro™-teknologi med avanceret sikkerhed og administration som ekstraudstyr), mulighed for at vælge hurtig filadgang med en SSD-disk eller få større kapacitet med en HDD-disk samt masser af hukommelse. Med 2x2 AC Wi-Fi, LTE-A og et komplet udvalg af porte giver den dig mulighed for at opretholde din forbindelse til internettet og en række forskellige eksterne enheder. Og det er nemt at angive kommandoer med multitouch-skærmen. Forbered dig på at få løst dine opgaver hurtigere.

Sørg for at være et skridt foran, uanset hvor dit job fører dig hen
L480 er designet til folk på farten. Den er 13 % lettere og 8 % tyndere end den tidligere generation, så den er nem at have med. Det baggrundsbelyste tastatur med hvide LED-lys (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at bruge den i omgivelser med svag belysning og få opgaver fra hånden selv ud på de små timer. IPS FHD-skærmen har antirefleks, så den er behagelig at se på. Med op til 12 timers batteridriftstid får du masser af tid, hvor du ikke skal bekymre dig om at finde en stikkontakt. Hvis du får brug for at tilslutte den til en stikkontakt, vil RapidCharge-funktionen give dig en 80 % opladning på kun en time. Når du er tilbage på arbejdet, er det nemt at tilslutte den til den nye mekaniske USB-C-sidedock på dit skrivebord.

Flere porte, højere produktivitet.
Uanset om du skal online eller bruge en ekstern enhed, er L480 klar. Det omfattende udvalg af I/O-porte, for eksempel USB Type-C, USB 3.0 og HDMI, gør det nemt at tilslutte de fleste typer enheder, mens NFC-teknologien (Near Field Communication) giver dig trådløs kommunikation mellem din bærbare computer og andre NFC-enheder i nærheden. Dual Band AC (2x2) og Bluetooth® 4.2 gør det nemt at oprette trådløse forbindelser. Hvis du ikke er i nærheden af en router, kan du holde forbindelsen med det integrerede globale mobilbredbånd LTE-A.

Glem bare din adgangskode – og dine bekymringer
Med en integreret touchfingeraftrykslæser og et infrarødt kamera (begge dele ekstraudstyr) behøver du aldrig mere at huske din adgangskode! Du skal blot trykke på fingeraftryksscanneren for at få adgang til din L480 eller bruge dit ansigt med Windows Hellos software til ansigtsgenkendelse for at logge på automatisk. Fingeraftrykslæseren har endda teknologi, som beskytter mod forfalskning af dine biometriske data. Det betyder, at billedet af dit fingeraftryk gemmes i chippen, og at det ikke sendes ud, når du logger på og skal godkendes.

Dine data er også beskyttet med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer dine oplysninger. Og med FIDO (Fast Identity Online) får du ekstra effektiv godkendelse, da dine adgangsoplysninger pakkes ind i tre lag sikkerhed. FIDO-godkendelse relaterer til dine onlineloginoplysninger, når du logger på websteder som Facebook eller Google eller betaler via PayPal, Visa osv. Denne globale løsning giver bedre sikkerhed for onlinetjenester, reducerer omkostningerne for organisationer og er enklere og mere sikker for brugerne.
Intel Core i5-8250U, 8GB, 256GB M.2 2280 NVMe Opal 2, Intel HD Graphics, 14." FHD IPS, vPro, Integreret LTE/4G modul, Windows 10 Pro
Egenskab Data
TypeNotebook
Chipset-
ProcessorIntel Core i5 (8. Gen) 8250U / 1.6 GHz (3.4 GHz turbo) Quad Core
Cache hukommelse6 MB
Farve og materialeSort/grafit. Polykarbonat ABS
RAM (installeret / max)8 GB (1 x 8 GB)
Harddisk256 GB SSD - (M.2) PCIe - TCG Opal Encryption 2, NVM Express (NVMe)
Optisk drev-
Skærm14 tommer IPS LED Full-HD (1920x1080 pixels)
WebkameraJa
Grafik controllerIntel UHD Graphics 620
NetkortGigabit Ethernet (Intel I219-V)
Trådløst netkortIntel Dual Band Wireless-AC 8265 - M.2 Card (a/b/g/n/ac)
BluetoothBluetooth 4.1
LydkortJa
Telecom (mobil data)Option
PegeudstyrTouchpad (UltraNav) og TrackPoint
BatteriLitiumion 45W, op til 12.2 timers drift
SikkerhedTrusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip, fingeraftrykslæser, SmartCard-læser
Medfølgende software-
MiljøEnergy Star, RoHS
OperativsystemMicrosoft Windows 10 Professional 64-bit
Dimensioner (B x D x H)33.5 cm x 23.5 cm x 2.25 cm
Vægt1.68 kg
Garanti og service1 år (kan udvides)
Produktnr.20LS0018MD