IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Alt-i-én PC /AiO PC

APPLE iMac Pro 27 Retina 5K 3.2GHz 8-core Xeon W 32GB RAM 1TB SSD


Kr. 32600,- (40.750,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1866265
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Mere power til de professionelle.

Profferne elsker iMac. Og nu har vi lavet den i en helt særlig version. iMac Pro er spækket med de stærkeste grafikegenskaber og processorer nogen­sinde i en Mac sammen med det mest avancerede inden for lagring, hukommelse og I/O-teknologi – alt sammen bag en imponerende Retina 5K-skærm i et slankt alt-i-et-design. Uanset om du arbejder med fotografering, video­redigering, 3D-animation, musikproduktion, softwareudvikling eller videnskabelig forskning, er iMac Pro klar til at forvandle dine største idéer til dit mest storslåede arbejde.

Op til 18 kerner. Og ja, vi taler stadig iMac
En iMac med 4 kerner er i sig selv ret bemærkelsesværdig. Men en iMac med 8, 10, 14 eller 18 kerner er en helt anden størrelse. Tilføj Turbo Boost-hastig­heder op til 4,5 GHz, og så har iMac Pro styrken og fleksibi­liteten til at balancere fler­kernet processor­kraft med enkelt­trådet ydeevne. Takket være nye AVX-512-vektor­instruktioner og en ny cache-arkitektur kan processoren håndtere endnu flere data – endnu hurtigere. Det betyder, at du kan rendere billeder, redigere video i op til 8K, lave lyd­effekter i realtid, redigere billeder eller kompilere din næste fem­stjernede app – alt sammen med lynets hast.

Vega-grafik. Rå kraft bag hver eneste detalje
iMac Pro er udstyret med grafik­processoren Radeon Pro Vega og leverer den bedste grafik i arbejdsstations­klassen af alle Mac-computere. Den første Mac med Vega-arkitektur har op til 16 GB High Bandwidth Memory (HBM-hukommelse), og det er med til at give ydeevnen et kæmpe boost – op til to gange hurtigere end de GPUer, der hidtil er brugt i iMac, og op til tre gange hurtigere end GPU’en i Mac Pro. Alt dette giver højere VR-billed­hastigheder, 3D-rendering i realtid, mere livagtige special effects og hæsblæsende gamingoplevelser. Den under­støtter også både single precision- og half precision-databehandling, så handlinger, der ikke kræver fuld præcision på 32 bit, kan udføres dobbelt så hurtigt. Og hvor hurtigt er det så? Op til 22 teraflops hurtigt.
3.2GHz 8-core Intel Xeon W processor
Turbo Boost up to 4.2GHz
32GB 2666MHz ECC memory, configurable up to 128GB
1TB SSD storage1
Radeon Pro Vega 56 with 8GB HBM2 memory
10Gb Ethernet
Four Thunderbolt 3 ports
27-inch Retina 5K 5120-by-2880 P3 display
Egenskab Data
Produktnr.MQ2Y2KS/A