IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Printere & Tilbehør > Multifunktionsprinter MFP

LEXMARK MC2535adwe Color MFP A4 LAN WiFi


Kr. 2904,- (3.630,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1917778
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Lexmark MC2535adwe er en ideel multifunktionsmaskine til mindre eller mellemstore virksomheder, arbejdsgrupper osv., hvor et alsidigt behov er til stede, men krav om udskriftskvalitet og driftsstabilitet er ufravigeligt.

Udskriv i 1200dpi opløsning med op til 33 sider i minuttet. Tid til første side på under 8.5 sekund.

Scan op til 47 sider i minuttet fra arkføder.

Brugervenlig 10.9cm touch farveskærm gør betjening enkel og ligetil.

2-sidet dupleksudskrivning: Integreret Duplex

Anbefalet volumen pr. måned: 1500 - 8500 Sider

Klassiske forbindelser, trådløs brugervenlighed
Ud over inkluderet USB og Gigabit Ethernet gør denne enhed det muligt at oprette trådløs forbindelse via Wi-Fi, AirPrint, Google Cloud Print og Mopria på ethvert netværk med eksisterende Wi-Fi-adgang. Og med Lexmarks Mobile Print er udskrivning lige så nemt som at trykke på udskriv, vælge printer og vælge udskriftsjob.

PANTONE kalibrering
Takket være PANTONE kalibrering, integrerede sider med farveprøver og Lexmark Farveudskiftning får du nøjagtige og professionelle farver i virksomheden. Og du vil spare toner med inkluderede værktøjer, der gør det muligt at vælge, hvornår og hvor meget farve der skal udskrives, herunder drivere til kun sort-hvid udskrivning, brugerbaserede tilladelser og kvoter til farveudskrift, global styring af farveintensitet, objektspecifik farvebesparelse, korrektur før udskrivning og meget mere.


Let og intuitiv betjening
En 4,3" e-Task farvetouchskærm giver en præcis, hurtig og tablet-agtig brugergrænseflade med multitouchfunktioner. E-Task brugergrænsefladen indeholder også en masse brugervenlighed og produktivitetsapps. Og den nye afbryderknap og direkte USB-printerport på forsiden samt sikre, browserbaserede Device Management gør det endnu nemmere at få mere fra hånden.

For yderligere information og fortræffeligheder, læs PDF datablad.
Egenskab Data
Produktnr.42CC471