IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Smartphones / Telefoni > Smartphones

APPLE iPhone XS 256GB Space Grey (No MDM)


Kr. 7337,- (9.171,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1924184
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
iPhone Xs har en 5,8" Super Retina-skærm med specialfremstillede OLED-paneler til HDR-skærmen, som leverer markedets mest præcise farvegengivelse, ægte sort og en imponerende lysstyrke.*

Avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på.

12 MP dobbeltkamerasystemet er helt banebrydende og gør dine portrætter endnu bedre takket være Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeh-effekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende.** Og med iOS 12 – det mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

Den største Super Retina-skærm. Hurtigste ydeevne med A12 Bionic. Sikreste ansigtsautentificering med Face ID. Og bane­brydende dobbelt­kamera med Dybdekontrol.

Super Retina. Superstort
De specialfremstillede OLED-skærme på iPhone XS har branchens mest præcise farve­gengivelse, HDR og ægte sort. Og så har iPhone XS Max den største skærm på en iPhone nogensinde.

Enestående materialer
Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde. En ny lækker guld-finish, som er resultatet af en proces på atomniveau. Præcisionsskårne bånd i rustfrit stål. Og en ny grad af vand- og støvafvisning.

Avanceret Face ID
Sikkerhed er nemt, når dit ansigt er din adgangskode. Du kan låse op, logge ind i apps og betale for ting med et enkelt blik. Det er den sikreste ansigts­autentificering nogensinde i en smartphone. Og nu går det endnu hurtigere.

Intelligent A12 Bionic
Her er den stærkeste og mest intelligente chip i en smartphone – nu med vores næstegenerations Neural Engine, så du kan få fantastiske augmented reality-oplevelser, utrolige portrætter med Dybdekontrol og fuld fart til alt det, du gør.

Banebrydende dobbeltkamera­system
Verdens mest populære kamera er klar til en helt ny epoke inden for fotografering. En innovativ sensor arbejder sammen med billedsignal­processoren og Neural Engine, så du kan tage billeder som aldrig før.

Og det her
iPhone XS har 4G LTE Advanced, som giver superhurtige download­hastigheder.5 Og op til 512 GB lagerplads, hvilket er vores største kapacitet på en iPhone nogensinde.
Egenskab Data
Produktnr.MT9H2QN/A