IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Telefoni > Smartphones

APPLE iPhone XR 128GB Yellow


Kr. 4898,- (6.123,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1924618
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
All-screen design. Længste batteritid nogen­sinde i en iPhone. Hurtigste ydeevne. Stænk- og vandafvisende. Billeder i studiekvalitet. 4K-video. Og bedre sikkerhed med Face ID. Den nye iPhone XR – en helt igennem smart opgradering.

Her er Liquid Retina
Den nye skærm på iPhone XR er branchens mest avan­cerede LCD-skærm. Et innovativt design med baggrunds­be­lysning strækker skær­men helt ud i hjørnerne, så du kan se natur­tro farver fra den ene smukke kant til den anden.

Enestående materialer
Front­glasset er det mest holdbare i en smart­phone nogen­sinde. Ramme­båndene er af præcisionsskåret aluminium i flykvalitet. Den er vand- og støv­afvisende.2 Og fås i seks nye flotte farver.

Avanceret Face ID
Sikkerhed er nemt, når dit ansigt er din adgangs­kode. Du kan låse op, logge ind i apps og betale for ting med et enkelt blik. Det er den sikreste ansigtsautenti­ficering nogen­sinde i en smart­phone. Og nu går det endnu hurtigere.

Intelligent A12 Bionic
Her er den stærkeste og mest intelligente chip i en smart­phone – med vores næstegenerations Neural Engine, så du kan få fantastiske augmented reality-oplev­elser, utrolige portrætter med Dybdekontrol og fuld fart til alle de ting, du gør.

Banebrydende kamerasystem
Verdens mest popu­lære kamera er klar til en helt ny epoke inden for fotogra­fering. En innovativ sensor arbejder sammen med billedsignal­processoren og Neural Engine, så du kan tage billeder som aldrig før.

Intet er som iPhone
Alle beslut­ninger bag iPhone er med til at gøre den unik. Lige fra den måde, den er lavet på, til hvordan vi integrerer anony­mitet og sikkerhed helt fra starten, til vores innovative tilgang til genbrug af komponenterne.
Egenskab Data
Produktnr.MRYF2QN/A