Nyhed

STAR TSP743IIBI-24 Termisk Labelprinter Bluetooth Dark Grey

Kombineret hastighed, pålidelighed og brugervenlighed giver TSP700II multifunktionsprinteren grafik og stregkoder med høj opløsning til billetter, kvitteringer og etiketter.

Lager: Ring
2520,-

3.150,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Kombineret hastighed, pålidelighed og brugervenlighed giver TSP700II multifunktionsprinteren grafik og stregkoder med høj opløsning til billetter, kvitteringer og etiketter.

  * Brug den som labelprinter, billetprinter eller bonprinter
  * Bluetooth tilslutning og iPad iOS samt Android klar

  Dens robuste og alsidige design og brugervenlighed gør TSP700 serien ideel til hurtige kvitteringsapplikationer med høj lydstyrke, der kræver højkvalitets tekst, grafik og stregkodeudgang med en hurtig 250mm pr. Sekund. TSP700II er kompatibel med de fleste operativsystemer, herunder Windows, iOS og Android, og er blevet installeret i tusindvis af detailhandel, gæstfrihed og selvbetjeningskiosk applikationer verden over.

  TSP700II er også en omkostningseffektiv multifunktionsprinter, der er i stand til at udskrive højkvalitets faste længdebilletter og etiketter på papir op til 0,15 mm tykt. Med en højkvalitets cutter som standard og sort mærkesensor til fastlængdeudskrivning, kan TSP700II bruges som labelprinter, lotteriprinter eller dedikeret billetprinter til biografer, forlystelsesparker og arrangementer. Dens kompakte og alsidige design betyder, at TSP700II også kan monteres lodret i et kiosk miljø til ubeviset kvittering eller billetudskrivning med en valgfri blinkende papirudgangsguide.

  Interface Options
  Stars intuitive design giver brugerne mulighed for at ændre sin grænseflade effektivt, hvilket gør det muligt at opgradere et POS-system uden at skulle opgradere printeren. Interfaces omfatter seriel, parallel, USB, Ethernet, WebPRNT og HI X Connect med CloudPRNT.

  Den MFi-certificerede TSP743IIBI Bluetooth-model er ideel som en højkvalitets trådløs kvitteringsprinter til detail- eller restaurantapplikationer eller til Tablet POS.

  TSP743II-printeren med HI X Connect-grænsefladen med CloudPRNT giver intelligent udskrivning til Cloud Retail, logistik og gæstfrihed, der muliggør uovertruffen fleksibilitet til fjernbetjening, bestilling, billet og etiketudskrivning ved hjælp af en standard kvitteringsprinter.

  Alle TSP700II-seriens printere tilbyder også gratis adgang til Star Cloud Services, herunder Stars Digital Receipt Service.

  The World’s Only High Speed 80mmwide Barcode, Label,Receipt and Ticket Printer

 • Tekniske data
  Max. Print Speed 250mm/sec.
  Resolution 203 dpi, 406 x 203 dpi selectable
  No. of Columns 48 / 64 or 53 / 71 col. Depending on Paper Width
  Autocutter Full or Partial Cut (Guillotine)
  Paper Width 82.5mm, 80mm, 58mm selectable (80mm Standard with User Installable Paper Guide Fitted)
  Paper Thickness 0.065 – 0.15mm
  Paper Roll Standard Option 100mm
  Media Presentation User Selectable Paper Delivery Options with Mounting Bracket included & Optional Paper Exit Guide
  Print Width 80mm Maximum
  Sensors Black Mark, Paper End, Cover Open, Near End Horizontal & Vertical
  Interface Bluetooth (Serial, Parallel, USB and Non Interface versions.)
  Plug-In Options: Serial
  Egenskab Data
  Produktnr.39480510
 • Tilbehør