IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > Bærbar 10-14 tommer

DELL XPS 13 9380 i7-8565U 8GB 256GB 13.3 Ultra HD 4K Infinity Display Win10Pro


Kr. 11468,- (14.335,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1953432
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Få glæde af en skærm, der virker uendelige med en InfinityEdge-skærm, hvilket giver mulighed for en 13,3" skærm i en formfaktor på 11" med et skærm-til-krop-forhold på 80,7 %. Gå ikke glip af nogen som helst detaljer med imponerende 4K Ultra HD-opløsning,der byder på 8 millioner pixel.

Levende farver
Ved at maksimere farvespektret med 100 % sRGB-farve og et kontrastforhold på 1500:1 tager alle skygger form og selv de mest lysstærke scener står tydeligere defineret.

Smuk fra alle vinkler
Den refleksfrie skærm,der kombineres med en uovertruffen lysstyrke på 400 nits, giver dig frihed til at få glæde af underholdning udendørs. Desuden giver et IPS-panel en bredere visningsvinkel, så du kan dele din skærm uden at gå glip af noget.

Dells mindste 13" bærbare pc
Tag underholdningen med overalt - med en grundvægt på blot 1,2 kg er den mindre, slankere og lettere XPS 13 klar til at tage med dig på farten. Den perfekte størrelse til udtræksborde på fly gør, at du ikke engang bemærker, når passageren foran dig lægger sit sæde tilbage.

Den stærkeste 13" bærbar pc i sin klasse
Med den nye 8. generations Intel Quad Core-processorer, flere kerner,større ydeevne,selv med flere aktive programmer. Desuden giver Dell Power Manager, som er udviklet af Dell,brugerne mulighed for at tilpasse støjniveauet (blæserhastigheder), temperaturen og ydeevnen på deres bærbar pc,der er baseret på deres præferencer mellem tilstandene Stille, Ultra-ydeevne og Køligt. Brugerinput er f.eks. 50 % mere støjsvag end de andre tilstande. Den leverer også dynamisk maks. strøm fra din processor samt overvågning og administration af systemtemperaturer.

Arbejd,eller spil længere
Du vil opleve utrolig stor batterikapacitet - op til 21 timer med Full HD-skærm, når du bruger produktivitetsprogrammer såsom Word eller Excel.

Imponerende styrke
XPS 13 er præcisionsskåret fra en enkelt blok aluminium, så den er mere slidstærk end en maskine,der er samlet af flere dele. Håndledsstøtten af kulfiber og vævet glasfiber, der er inspireret af rumfartsbranchen, sikrer maksimal styrke og minimal vægt. Corning Gorilla Glass 4 er dobbelt så modstandsdygtig overfor skader i forhold til konkurrerende produkter.

Mere kølig end nogensinde før
XPS 13 er den første bærbar pc, der er bygget med GORE termisk isolering, som har et termisk ledningsevne lavere end luft i et slankt, fleksibelt format. Mens Gore-isoleringen leder varme ud af enheden, reducerer to blæsere og varmerør yderligere temperaturen i din XPS, så du får større ydeevne i en slankere formfaktor.

Førende tilslutningsmuligheder
Med de multifunktionelle Thunderbolt 3 Type-C-porte kan du oplade din bærbare pc, tilslutte flere enheder (inkl. understøttelse af op til to 4K-skærme) og få glæde af dataoverførsler på op til 40 Gbps - 8 gange hurtigere end USB 3.0.

Revolutionerende webcamkonstruktion
Det nye XPS 13-webcam, er ikke bare mindre - det er også bedre. Et nyt objektiv med 4 elementer anvender flere elementer end et typisk webcam for at levere knivskarp video i alle områder af rammen, mens den temporale støjreduktion anvender avanceret støjreduktion, hvilket forbedrer videokvaliteten markant, især under dårlige lysforhold. Objektivet er samlet med ekstremt præcist maskineri for at sikre, at alle punkterne i billedet er i fokus.

Energieffektiv
XPS 13 er ENERGY STAR-certificeret.
Mere sikre materialer
Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT 2018 Bronze-registreret og BFR/PVC-fri.

Genbrugsvenlig
90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges, og emballagebakkerne i bambus er 100 % genbrugelige.

Hvad er der i kassen?
Dell XPS 13 9380 laptop
4-cellet batteri
USB-C strømadapter

Økodesign
Redder vores have: Vores sorte emballagebakker er anerkendt af CES® med en "2018 Best of Innovation"-pris, så de tager genbrug et skridt videre. 25 % af materialet består af havplast, der er indsamlet fra kystområder, mens de resterende 75 % består af anden genbrugt plast.

Energieffektiv: XPS 13 er ENERGY STAR®-certificeret.

Mere sikre materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT® 2018 Bronze-registreret* og BFR/PVC-fri*.

Genbrugsvenlig: 90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges, og emballagebakkerne i bambus er 100 % genbrugelige.
Egenskab Data
TypeUltrabook bærbar
ChipsetIntegreret i processoren
ProcessorIntel Core i7 (8. Gen) 8565U / 1.8 GHz (4.6 GHz) Quad Core
Cache hukommelse8 MB SmartCache
Farve og materialeCarbon black med silver overflade
RAM (installeret / max)8 GB LPDDR3 (medfulgt hukommelse er loddet) / 8 GB max
Harddisk256 GB SSD - (M.2) PCIe - NVM Express (NVMe)
Optisk drev-
Skærm13.3 tommer IPS Ultra HD 4K Infinity Display (3840 x 2160 pixels)
WebkameraJa, HD 0,9 Megapixel (1280x720 pixels) 30 FPS video
Grafik controllerIntel UHD Graphics 620
Netkort-
Trådløst netkortKiller Wireless-AC 1435 (802.11a/b/g/n/ac)
BluetoothBluetooth 4.2
LydkortRealtek ALC3271-CG High Definition Audio (Waves MaxxAudio CinemaSound)
Telecom (mobil data)-
PegeudstyrTouch Pad
Batteri4-cellet Lithium-Ion (52 Wh)
Sikkerhed-
Medfølgende softwareDELL tools
MiljøUdvidet (se brochure), ENERGY STAR
OperativsystemMicrosoft Windows 10 Professional 64-bit
Dimensioner (B x D x H)30.176 cm x 19.924 cm x 1.163 cm
Vægt1.27 kg
Garanti og service1 års DELL ProSupport (kan udvides)
Produktnr.TFN5W