IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Computere > iPad, Surface, Galaxy

APPLE iPad Mini 5.Gen 7.9i A12 WiFi 64GB Space Grey


Kr. 2807,- (3.509,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1953959
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
iPad mini er kendt og elsket for sin størrelse og sine egenskaber. Og nu er der endnu flere grunde til at holde af den. A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 7,9" Retina-skærm med True Tone. Og Apple Pencil, der lader dig få dine bedste idéer ned på skærmen, så snart de melder sig. Det er stadig iPad mini. Der er bare mere af den end nogensinde før.

"Understøtter nu Apple Pencil"

Lille nok til at have i lommen
iPad mini har et tyndt, let og bærbart design, der gør den perfekt at have med på farten. Den vejer 300 gram og er 6,1 mm tynd, så den er lige så nem at have i én hånd, som den er at hive op af tasken eller lommen, når inspirationen melder sig.

Hold forbindelsen med hurtig Wi-Fi og 4G LTE Advanced, lige når du har brug for det.

Op til 10 timers batteritid, så en enkelt opladning er nok til en hel dag.

Stærkere end den er stor
A12 Bionic-chippen med Neural Engine giver imponerende styrke og intelligens. Den anvender maskinlæring i realtid til at genkende mønstre, lave forudsigelser og lære af sine erfaringer. Med så meget power kan du køre apps som Adobe Photoshop CC*, bruge augmented reality eller spille et medrivende spil med grafik på konsolniveau.
Apple iPad Mini 2019 Wi-Fi + Cellular - Tablet - 64 GB - 7.9" IPS (2048 x 1536) - 4G - LTE - space grey (understøtter Apple Pencil)
Egenskab Data
Produktnr.MUQW2KN/A