IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Tilbehør > Tastatur / Keyboard

ZAGG Slim Book Go Keyboard Apple iPad Pro 12.9in (2018) Black Nordic


Kr. 481,- (601,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 1958744
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Hvor kreativitet og produktivitet krydser hinanden

At få tingene gjort sker ikke bare mellem 9 og 5. Det lette, solide Slim Book Go-tastatur hjælper dig med at få mest muligt ud af din iPad, så du kan erobre din opgaveliste.

Let, bærbart design
Lettere end nogensinde. Det slanke, strømlinede design passer nemt i din taske, så du kan tage det lette Slim Book Go-tastatur og etui med dig, uanset hvor du går.

Parring af flere enheder
Slim Book Go-tastaturet og etuiet kan parres med to enheder på én gang, så du kan synkronisere med både din iPad og din smartphone og skifte mellem dem.

Taster som på bærbar computer
Tasterne i den bærbare computer har optimal tastefølelse, så du får rent, præcist og jævnt tryk med hvert tastetryk, hvilket letter hurtig og nøjagtig berøringstyping. Baggrundsbelysning fås i syv forskellige farver, så det er let at indtaste under lavlysforhold.

Aftageligt tastatur til flere anvendelser
Slim Book Go-tastaturet og tasken kan nemt fjernes for at rumme forskellige anvendelser og arbejdsmiljøer. Cover af Slim Book Go med det omvendte kickstand kan understøtte din tablet på den ene overflade, mens du skriver med tastaturet på en anden.

Holder til Apple Pen
Indbyggede holdere til Apple Pencil er placeret øverst på tastaturet og på bunden af dækslet. Så din Apple Pencil gemmes sikkert, når den ikke er i brug, og er lige, hvor du har brug for den, når inspiration rammer.

Langvarigt batteri
Slim Book Go-tastaturets langvarige batteri giver dig mulighed for at skrive op til et år mellem opladninger, så du ikke behøver at trække langs ekstra ledninger til opladning. *
Egenskab Data
Produktnr.103302334

Hent datablad i PDF: