APPLE AirPods 2.gen 2019 w/charging case White

Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen gør AirPods til trådløse øretelefoner uden sidestykke.

På lager
1105,-

1.381,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen gør AirPods til trådløse øretelefoner uden sidestykke. Når du tager dem ud af etuiet, er de omgående klar til brug med alle dine enheder. Og når du sætter dem i ørerne, tilslutter de med det samme og forkæler dig med fyldig lyd i høj kvalitet. Avanceret, men helt enkelt.

  Trådløse til op over begge ører.
  Efter en hurtig opsætning med ét tryk er dine AirPods auto­matisk indstillet – og altid tilsluttet.1 Og det er akkurat lige så nemt at bruge dem. De kan fornemme, om du har dem i ørerne, og går auto­matisk på pause, når du tager dem ud. Og uanset om du bruger dem med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, får du den samme gode oplev­else.


  Siri. Hjælpen erlige ved øret.
  Har du hænderne fulde? Du skal bare sige “Hej Siri” for at få hjælp – uden at skulle række ud efter din iPhone. Og med Meddel beskeder kan Siri automatisk læse dine indgående beskeder op, når du modtager dem. Du kan vælge, hvilke kontakter du vil høre beskeder fra, og Siri afbryder dig ikke, hvis du er midt i et opkald eller deler en sang.

  Ydeevne på et helt nyt lydniveau
  AirPods er drevet af Apple H1-hovedtelefonchippen, som giver en hurtigere og mere stabil trådløs for­bindelse til dine enheder – op til to gange hurtigere, når du skifter mellem aktive enheder,3 og halvanden gang hurtigere tilslutning ved telefonopkald.4 H1-chippen er også drivkraften bag stemmeaktiveret Siri og sikrer op til 30 procent mindre forsinkelse i spil. Så uanset om du spiller spil, hører musik eller lytter til podcasts, får du højere lydkvalitet.

  De nye AirPods kombinerer intelligent design med banebrydende teknologi og krystal klar lyd.

  Drevet af den nye Apple H1 headphone chip, leverer AirPods nu op til 3 timers taletid på en enkelt opladning.

  - Automatically on, automatically connected
  - Easy setup for all your Apple devices2
  - Double-tap to play or skip forward
  - New Apple H1 headphone chip delivers faster
  - wireless connection to your devices
  - Charges quickly in the case
  - Case can be charged using the Lightning connector
  - Rich, high-quality audio and voice
  - Seamless switching between devices
  - Listen and talk all day with multiple charges from the Charging Case

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.MV7N2ZM/A
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK