IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Tablet tilbehør > Covers - iPad

ZAGG Slim Book Go Keyboard Apple iPad 9.7in Black Nordic


Kr. 221,- (276,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 1959001
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
At få tingene gjort sker ikke bare mellem 9 og 5. Det lette, robuste Slim Book Go-tastatur hjælper dig med at få mest muligt ud af din iPad, så du kan erobre din opgaveliste.

Let, bærbart design
Lettere end nogensinde. Det slanke, strømlinede design passer nemt i din taske, så du kan tage det lette Slim Book Go-tastatur og etui med dig, uanset hvor du går.

Taster til bærbar computer
Tasterne i den bærbare computer-stil har optimalt tastetryk, så du får rent, præcist og jævnt tryk med hvert tastetryk, der letter hurtig og nøjagtig berøringstype. Baggrundsbelysning fås i syv forskellige farver, så det er let at indtaste under lavlysforhold.

Parring af flere enheder
Slim Book Go-tastaturet og tasken kan parres med to enheder på én gang, så du kan synkronisere med både din iPad og din smartphone og skifte mellem dem.

Holder til Apple blyant
Indbyggede holdere til Apple Pencil er placeret øverst på tastaturet og på bunden af dækslet. Så din Apple Pencil gemmes sikkert, når den ikke er i brug, og er lige, hvor du har brug for den, når inspiration rammer.

Aftageligt tastatur til flere anvendelser
Slim Book Go-tastaturet og tasken kan nemt fjernes for at imødekomme forskellige anvendelser og arbejdsmiljøer. Cover af Slim Book Go med det omvendte kickstand kan understøtte din tablet på den ene overflade, mens du skriver med tastaturet på en anden.

Langvarigt batteri
Slim Book Go-tastaturets langvarige batteri giver dig mulighed for at skrive op til et år mellem opladninger, så du ikke behøver at trække langs ekstra ledninger til opladning. *
Egenskab Data
Produktnr.103302316

Hent datablad i PDF: