DELL Optiplex 3070 MFF Core i5-9500T 8GB 256GB WiFi Bluetooth W10Pro

Mikrokabinet - Intel Core-i5 9500T 2.2GHz (3.7 GHz), 8 GB RAM, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 630, Gigabit Ethernet, WLAN: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

På lager
3993

4.991 inkl. moms

 • Tag produktet med på mobilen
 • Beskrivelse

  Det er slet ikke altid nødvendigt at investere i en stor kasse for at få masser af ressourcer af en PC. OptiPlex 3060 er en ultrakompakt og energieffektiv stationær pc til langt de fleste kontoropgaver og kan skræddersyes med forskellige monteringsløsninger, - ring gerne til os for god vejledning.

  • Støjsvag PC i micro kabinet
  • Måler kun 8.2 cm x 3.6 cm x 17.8 cm
  • Stærk Intel Core processor
  • Microsoft Windows 10 Professional


  Power er en prioritet
  Med 9. generations Intel® Core™-processorer kan du arbejde for fuld hastighed, og med understøttelse af op til 32 GB af den nyeste DDR4-hukommelse på 2.666 MHz får du bedre ydeevne end nogensinde før.

  Start op hurtigere end nogensinde før
  Start dine mest anvendte filer og programmer på et øjeblik med Intel® Optane™-hukommelse (valgfrit). Tilpasser sig brugerens behov og forudindlæser ofte anvendte programmer og filer. Det medfører, at systemet arbejder hurtigere uden at gå på kompromis med storagekapaciteten. Klar daglige opgaver dobbelt så hurtigt med Intel® Optane™-hukommelse*.

  Problemfrie tilslutningsmuligheder
  Arbejd selvsikkert med problemfrie tilslutningsmuligheder takket være masser af porte, herunder DisplayPort, HDMI-, VGA- eller seriel port.

  Problemfri administration
  Verdens mest administrationsvenlige: Rediger BIOS-indstillinger, og konfigurer systemer med den rigelige fleksibilitet, som virksomhedens IT-infrastrukturer kræver.

  Du har nøglerne: De frie værktøjer i Dell Client Command Suite giver fleksible og automatiserede BIOS- eller systemkonfigurationer til din flåde af stationære pcer.

  Suveræn ydeevne: Få automatiske opdateringsmeddelelser fra Dell Command | Update, som er installeret fra fabrikken.

  Passer til organisationer i alle størrelser: Vælg Dell KACE-løsninger til systemadministration, så du kan håndtere krævende IT-administration.

  Den bedste sikkerhed, lige fra starten
  Verdens mest sikre stationære pcer er udstyret med Dell Data Protection-hardware og -software samt yderligere funktioner som tilvalg.

  Centraliseret fjernadministration: Overhold lovpligtige bestemmelser med det samme, og beskyt data på enhver enhed med Dell Data Protection | Encryption.

  Godkendelsesindstillinger: Sørg for, at kun autoriserede brugere har adgang til dine data med godkendelsesindstillinger, herunder FIPS 201-certificeret chipkort, fingeraftrykslæsere eller kontaktfri smartcard-læser.

  Sikker storage af legitimationsoplysninger: FIPS 140-2-certificeret TPM og Dell ControlVault tilføjer ekstra sikkerhedslag ved at isolere brugeradgangskoder og loginoplysninger på en separat styret hardwarechip.

  Stop avanceret malware: Dell Data Protection | Protected Workspace starter apps i en virtualiseret beholder og gendanner et sikkert miljø på kun 20 sekunder.

  Sikkerhed på en enkelt konsol: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite tilbyder omfattende beskyttelse mod trusler, godkendelses- og adgangsstyring samt kryptering, hvilket alt sammen er centralt administreret.

  Kompakt uden at gå på kompromis: Med et væld af kraftfulde funktioner i et pladsbesparende design er der flere forbrugere end nogensinde før, der vælger OptiPlex mikro-pcen. Mikro-pcen fylder mindre, så du kan øge produktiviteten med et organiseret arbejdsområde.

  Monter den det perfekte sted, og glem alt om bekymringer: Med intelligente skræddersyede monteringsmuligheder, herunder VESA og OptiPlex Micro All-in-One-holderen, retter mikro-pcen sig ind efter dit unikke miljø og giver dig friheden til at arbejde, lige hvor du vil.

 • Tekniske data
  Interfaces/Ports
  HDMI: Yes
  Number of USB 3.1 Ports (Front): 2
  Number of USB 2.0 Ports (Rear): 2
  Number of USB 3.1 Ports (Rear): 2
  DisplayPort: Yes
  Total Number of USB Ports: 6
  Egenskab Data
  TypeDesktop PC
  KabinetMicro Form Factor
  ProcessorIntel Core i5 (9. Gen) 9500T / 2.2 GHz (3.7 GHz) (6-Cores)
  Flerkernet teknologi6 kerner
  64-bit instruktionerJa
  Antal processorer / (max)1 / (1)
  Cache hukommelse9 MB
  ChipsetIntel B250 Express
  Data bushastighed-
  RAM / (max)8 GB / (32GB max)
  RAM type2666MHz DDR4 Non-ECC
  Sokler2
  Harddisk256 GB M.2 SATA Class 20 SSD
  Optisk drev-
  Skærm-
  GrafikkortIntel HD Graphics 630
  LydkortJa
  NetværksadapterGigabit Ethernet Realtek RTL8111H + Intel Dual Band Wireless-AC 3165
  TastaturDell KB216 Wired Keyboard
  MusDell MS116 USB Optical Mouse
  OperativsystemMicrosoft Windows 10 Professional
  Medfølgende softwareDell Client Command Suite
  Lydudbredelse(støjsvag)
  Dimensioner (B: x D: x H:)17.8 x 3.6 x 18.2 cm (1.18 kg)
  Andre oplysningerTrusted Platform Module (TPM) Security Chip
  Garanti & service1 år (on-site) - (kan udvides)
  Produktnr.M8MYD
 • Tilbehør
Tablet montering? Tablet sikring og montering