DATALOGIC Magellan 1500i Black 1D+2D QR Magnetic Base USB Black

Magellan 1500i er en højtydende omnidirektionel præsentationsscanner fra Datalogic til en række forskellige applikationer, herunder salgssted, apotek og kundeservice.

På lager
1827,-

2.284,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Magellan 1500i er en højtydende præsentationsscanner fra Datalogic til en række forskellige applikationer, herunder salgssted, apotek og kundeservice. Magellan 1500i-scanneren giver enestående ydelse på 1D og 2D stregkoder fra en række trykte og mobile kilder.

  • Omnidirektionel scanning, scanner uanset hvordan stregkoden holdes mod læsefeltet.
  • Læser 1D linære koder
  • Læser 2D / QR koder
  • Læser fra 0 til 25cm ved 13mil UPC specifikation
  • Greenspot teknologi
  • Signatur og billedefangst
  • Læser fra smartphones og kundekort
  • 3 års fabriksgaranti


  Tilføjelsen af Digimarc® Barcodes-afkodning af vandmærke gør dette til en unik kapabel scanner i præsentationskategorien.

  Magellan 1500i-parret til billeddannelsesscanningekspertise udviklet til vores større scannere med et innovativt, kompakt design til at skabe den mest kraftfulde præsentationsscanner på markedet. Tilføjelsen af Digimarc-stregkodekodning gør Magellan 1500i-scanneren unikt i stand til at håndtere både aktuelle og fremtidige scanningsbehov.

  Magellan 1500i bruger en højtydende megapixelsensor og brugerdefineret optik til at skabe et stort læseområde, der er i stand til at læse i afstande op til 25 cm og med 1D fejehastigheder op til 1,5 m / s. Kraftige afkodningsalgoritmer giver uovertruffen ydelse på forskellige 1D- og 2D-etiketter, herunder vanskeligt at læse, trunkerede og beskadigede koder. Magellan 1500i-scanners store læseareal og fejeydelse gør scanning let og intuitivt, selv for begyndere.

  Den konsistente, komfortable belysning muliggør problemfri læsning af 1D- og 2D-stregkoder fra trykte eller mobile kilder, mens den reducerer refleksion og eliminerer flimring, der kan forårsage ubehag hos brugeren.

  Datalogics Motionix ™ bevægelsessensningsteknologi gør det muligt for scanneren intuitivt at skifte til håndholdt tilstand, når enheden hentes. Dette tænder for et LED-mål, mens Green Spot-teknologi giver god læst bekræftelse direkte på koden. Når scanneren placeres tilbage på tælleren, vender problemfrit tilbage til stand-mode.

  Med sit lille fodaftryk og attraktive design komplimenterer Magellan 1500i-scanneren ethvert salgs- eller servicemiljø. Klassiske sort / hvide kabinetter parres med en række monteringsmuligheder for at gøre dette til et alsidigt, kraftfuldt produkt i en attraktiv, kompakt pakke.

 • Tekniske data

  datalogic_magellan-1500i-black.pdf

  Omnidirektionel scanning, scanner uanset hvordan stregkoden holdes mod læsefeltet

  Læser 1D linære koder
  Læser 2D / QR koder
  Læser fra 0 til 25cm ved 13mil UPC specifikation
  Greenspot teknologi
  Signatur og billedefangst
  Læser fra smartphones og kundekort
  3 års fabriksgaranti
  Egenskab Data
  Produktnr.MG1501-10211-0200
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK