HECKLER Windfall Stand Prime for iPad Pro 11 Black

Stilfuld stander som matcher din iPad Pro 11 tommer tablet. Ideel til butiksskranker, selvbetjeningsløsninger, som reklameskilt, både som holder og sikringsmulighed. Kan også vendes rundt og monteres på væg.

Lager: 2-3 dage
969,-

1.211,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Stilfuld stander som matcher din iPad 11 tommer tablet. Ideel til butiksskranker, selvbetjeningsløsninger, som reklameskilt, både som holder og sikringsmulighed.

  Mulighed for montering og sikring på bordplade via skruesystem og/eller wirelås. Der kan også tilkøbes en pivot-plade så stander kan drejes fra side til side selvom den stadig er monteret fast til underlag. Kan også vendes rundt og monteres på væg, så iPad hænger skråt ud fra væg.

  Med materiale i stå som støtter og sikrer de rigtige steder, kan du være tryg ved at have din iPad stående i butikken eller på din messestand.

  Vi hjælper gerne med software og vejledning i hvordan du kan låse din iPad ned til en énkelt app eller webside som du ønsker skal vise dit indhold. Har du planer om mange enheder, tilbyder vi også software til fjernadministration af disse.

 • Tekniske data

   heckler_windfall-ipad-pro-11.pdf

  Egenskab Data
  Produktnr.H571-BG
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK