XIAOMI Mi 1C Handheld Vacuum Cleaner

Xiaomi Mi 1C - Støvsuger - pind/håndholdt (2-i-1) - uden pose - ledningsfri - hvid

Udgået

Varen er muligvis udgået. Ring for mere info.

Eller se andre muligheder her

 • Beskrivelse

  Med den trådløse støvsuger Mi Handheld Vacuum 1C gøres det nemmere end nogensinde at gøre rent.

  Mi håndholdt støvsuger har en børsteløs motor, der roterer med op til 100.000 rpm i kombination med avanceret cyklon teknologi, der garanterer en kontinuerlig sugekraft.Vælg mellem to tilstande når du støvsuger - Standard eller Max. I Max-position genererer støvsugeren fire gange mere sugekraft.

  De 9 cykloner genererer en meget stærk luftstrøm for at absorbere fint støv og allergener, men også for at undgå filteret stopper til. (mellemrum) HEPA-filtrering har en fem-trins filtrering, der renser 99,97% af alt fint støv (<0,3µm). Filtrene bør vaskes af både hygiejniske og miljømæssige årsager.

  - Kraftig 120 AW sugekraft med 9-cyklon-teknologi
  - 5-trins filtrering fanger op til 99,97% partikler
  - 3 fleksible rengøring værktøjer
  - Posefri

  Forskellige børster til forskellige anledninger
  Med tre forskellige børster kan du nemt vælge den der passer bedst til det du vil rengøre. Den elektriske mider-børste har en indbygget el-motor og er ideel til dyb rengøring af madrasser og andet stof. Det kan fjerne op til 99,9% af husstøvmider!

  Brug den ekstra bløde børste til mere følsomme områder såsom tastaturer, boghylder og lignende. Endelig fungerer den flade dyse virkelig godt i områder, der er vanskelige at nå, f.eks. revner, hjørner og til at gøre din bil ren.

  Stilfuldt design til et renere hjem
  Mi Håndholdt Støvsuger har et enkelt design og vejer kun 1,5 kg. Dette kombineret med at være trådløs, er støvsugeren meget nem at bruge. Derudover er designet fokuseret på hygiejniske løsninger. Støvsugerposen kan rumme op til 500 ml, og når den er fuld, kan du nemt tømme den med kun en hånd uden at komme i kontakt med støvet.

  Nem opladning
  Oplad din trådløse støvsuger nemt i den trådløse ladestation, der følger med produktet. Du monterer det blot på væggen, hvilket betyder, at det kræver meget lidt plads. Derfor giver det dig mulighed for nemt at opbevare din støvsuger, når du ikke bruger den.

  Uden opladning kan du bruge støvsugeren i op til 30 minutter i standard tilstand og op til 6 minutter i Max tilstand, over et område på op til 160m².

  Pakken indeholder
  1 x Xiaomi Mi håndholdt støvsuger - Trådløs og poseløs støvsuger
  1 x Forlængelsesrør i metal
  1 x Dyse til gulv
  1 x Dyse til seng / møbler
  1 x Børstedyse
  1 x Fugedyse
  1 x Batteri
  1 x dockningsstation
  1 x Adapter

 • Tekniske data
  Produktbeskrivelse Xiaomi Mi 1C - støvsuger - ledningsfri - pind/håndholdt - hvid Produkttype Støvsuger - ledningsfri Rensertype Pind/håndholdt Kompatibel gulvtype Generel brug Mængde af filterniveauer 5 Maksimal sugestrøm (Luft-watt) 120 Støvopsamling Uden pose Driftsautonomi 60 min. Batteri 1 Farve Hvid Vægt 3.3 kg Producentgaranti 2 år
  Egenskab Data
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK