Nyhed

DATALOGIC QuickScan QD2590 1D+2D QR USB KIT Håndscanner

Robust 1D+2D QR stregkodelæser. Area Imager, Standard Range, Corded, Black, læser 1D+2D / QR koder.

På lager
1023,-

1.279,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Den nye QuickScan QD2500-håndscanner fra Datalogic er en 2D-håndholdt scanner med indgangsniveau, der stikker langt over dens vægt, når det gælder ydeevne. Det er den robuste og pålidelige ledsager i detailsektoren til dit kassesystem, bygget til mange års fortsat service.

  Den læser ubesværet et komplet udvalg af stregkoder, hvad enten de er beskadigede, svære at læse eller dårligt trykte. Desuden er QD2500-billedbehandleren med dagens Covid-sikkerhedsforanstaltninger optimeret til problemfrit at læse igennem plexiglasbarrierer. Alle disse must-have fordele er tilgængelige til en utrolig overkommelig pris, hvilket gør QuickScan QD2500-billedbehandleren til den nyeste og mest ønskelige tilføjelse til Datalogic-familien af berømte håndholdte stregkodescannere.

  Forbedrer ydeevnen med brugervenlig feedback

  Når du bruger QD2500-scanneren, vil du have en billig enhed med den højeste garanterede scanningsydelse og en pålidelig læsning hver gang. Du vil have en enhed, der er let at sigte, der giver tydelig hørbar, taktil og visuel feedback på hver læst, god eller dårlig. Du vil have en enhed, der ligger behageligt i din hånd. QD2500-enheden svigter ikke, selv når det kontinuerligt bruges i lange perioder og giver masser af bevægelsesfrihed med kabler af høj kvalitet, der er robuste nok til at modstå konstant brug. Enhver type stregkode - 1D, 2D/QR, postkoder, stablede eller sammensatte stregkoder, dotcodes og digitale vandmærke koder - QD2500 scanneren svigter dig ikke.

  Forbind, konfigurer, brug

  Ud over at være den meget overkommelige og brugervenlige håndholdte scanningsløsning til din virksomhed, er QD2500 scanneren ekstremt let at installere. Det giver dig den bedste pasform til dit butiksmiljø. Den enkle og problemfri konfiguration af scanneren med tilslutning til alle slags systemer gør dette til den eneste løsning, du har brug for i din virksomhed. Det er godt bygget og vil komfortabelt overleve tab på gulvet og over 10 millioner udløsertryk. Den justerbare lysstyrke på lyskilden gør det behageligt at passe de fleste menneskers øjne. Med Motionix-teknologi er kameraet klar til handling, så snart det hentes. Alt i alt har du lige ved hånden den perfekte enhed til scanning af alle dine varer.

  Udfør, udfør, udfør

  QD2500-billedbehandleren kan prale af en meget rig funktionssæt til out-of-the-box-funktioner. 1 MP optik giver førsteklasses scanning og dybdeskarphed til alle dine applikationer. Ingen grund til at bekymre sig om scanningsorientering, da den er retningsbestemt. Det vil problemfrit læse koder, der vises på smartphone-skærme, hvilket gør kampagner og kuponer nemme at administrere. Billedbehandleren er udstyret med et let synligt sikringssystem, der består af to blå trekanter, der giver fuld vejledning med ekstrem præcision. Dette gør det let for personalet at målrette mod den rigtige kode, der skal læses, og den patenterede Green Spot-teknologi fra Datalogic projiceres tydeligt som en visuel indikator ved hver vellykket læsning.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.QD2590-BKK1
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK