APPLE Airtag Leather Loop Saddle Brown

Med AirTag kan du supernemt holde styr på dine ting og sager. Sæt en på dine nøgler, og smid en i din rygsæk. Og vupti, nu kan du se dem på radaren i Find-appen.

På lager
293,-

366,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Med AirTag kan du supernemt holde styr på dine ting og sager. Sæt en på dine nøgler, og smid en i din rygsæk. Og vupti, nu kan du se dem på radaren i Find-appen, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde styr på venner og familie.


  Ping og find
  Med en AirTag i din pung er der ingen grund til panik, hvis du glemmer, hvor du har lagt den. Bare åbn fanen Genstande i Find-appen, og afspil en lyd via den ind­byg­gede højttaler, eller sig "Hej Siri, find min pung." Hvis den har gemt sig et sted i nærheden – f.eks. under sofaen eller i værelset ved siden af – skal du bare følge lyden for at finde den igen.

  Varm. Varmere. Tampen brænder
  Hvis din AirTag er i nærheden, kan din iPhone føre dig direkte hen til den med Præcis søgning.1 Med Ultra Wideband-tekno­logi kan du nemlig både se, hvor langt væk din AirTag er, og i hvilken retning du skal gå.
  Præcis søgning er kompatibel med:

  iPhone 11
  iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max
  iPhone 12 og iPhone 12 mini
  iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max


  Få hjælp fra millionvis af venner, du bare ikke har mødt endnu
  Fortvivl ikke, hvis du har glemt noget langt væk, f.eks. på stranden eller i fitnesscenteret. Find-netværket, som består af mange hundrede millioner iPhone-, iPad- og Mac-enheder i hele verden, hjælper dig med at finde din AirTag igen. Og systemet er designet til at beskytte din anonymitet hele vejen igennem.

  Hvordan virker den?
  Din AirTag udsender et sikkert Bluetooth-signal, som kan registreres af enheder i nærheden via Find-netværket. Disse enheder sender din AirTags placering til iCloud – hvorefter du kan åbne Find-appen og se placeringen på et kort. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dit privatliv. Og den er effektiv, så du behøver ikke at bekymre dig om batteritid eller dataforbrug.

  Mistet gør det endnu lettere at finde ting.
  Ligesom dine andre Apple-enheder kan AirTag indstilles som Mistet. Så får du auto­matisk en notifikation, når den bliver registreret af en enhed i netværket. Du kan også indstille din AirTag til at vise dine kontakt­oplys­ninger, hvis nogen rører ved den med en NFC-kompatibel smartphone – det er den samme tekno­logi, der giver folk mulighed for at betale for ting med deres telefoner.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK