ELO-TOUCH I-Series 4.0 10.1 TFT Kasseterminal (POS) QC660 AIO 4GB 64GB Android

10.1, TFT LCD (LED), 1920 x 1200 @ 60Hz, 25 ms, 4GB RAM, 64GB, Wi-Fi, Bluetooth, USB, 8MP, RMS 2x 0.8W, 252.9x169x22.1 mm, black

På lager
5357,-

6.696,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Perfekt til enhver industri

  En af ELO-Touch Solutions mest populære produktlinjer nogensinde, I-Series er blevet brugt over hele kloden til alt fra selvbetjening, salgssted og pristjek til industriel kontrol og besøgsstyring.

  Modulær og innovativ
  Den modulopbyggede I-Series kan nemt konfigureres til at passe til næsten enhver brug. Elo Edge Connect periferiudstyr giver dig mulighed for at tilføje en række tilbehør, herunder betalingsenheder, kameraer, stregkodelæsere og mange andre. Og med den universelle VESA-kompatibilitet og stativmuligheder får du yderligere fleksibilitet.

  Googles mobiltjenester er klar
  Skab en problemfri oplevelse for dine kunder - fra deres personlige enheder til dine interaktive oplevelser i butikken. Med Google Mobile Services kan din app drage fordel af de nyeste, Google-drevne funktioner og samtidig bevare den ekstra fleksibilitet ved EloView - hvilket gør implementeringer og administration til en leg.

  Klar til at understøtte din digitale transformation
  Mange virksomheder har til opgave med digital transformation og forsøger at finde ud af, hvordan de kan inkorporere forbrugerteknologier i deres virksomhed. Med Elos tilgang til Android, inklusive ensartede SDKer, et konstant voksende sæt værktøjer og et ekspansivt udvalg på tværs af størrelser og formfaktorer, får brugerne fordelen af mange års udvikling og tilpasninger Elo har lavet til mange globale Enterprise-kunder. Vælg Elo for nemt at levere bekvemmeligheden og kendskabet til Android i sikre, forretningsvenlige løsninger.

  Skab dit perfekte POS-system
  Konverter nemt din foretrukne I-Series til et kraftfuldt, industrielt designet POS-system, der skalerer med din virksomhed.

  Fantastiske touchscreen-kiosker forenklet
  Mulighederne er uendelige med I-serien. Fra selvbestilling og selvudtjekning til ordreafhentning og virtuelle assistenter, par I-Series med en række standere for at skabe din perfekte kiosk. Og applikationer med lyd og video er forenklet med det indbyggede 8MP kamera og digitale mikrofoner.

  Skab engagerende brandoplevelser
  Uddan købere, skab brandbevidsthed og drev køb i butikken med en brugervenlig interaktiv platform, der kan tilpasse sig efterhånden som behovene ændrer sig.

  Ydeevne i kommerciel kvalitet
  Uanset om den er udstyret med Qualcomm Snapdragon 8-core Kryo-processor eller Rockchip 6-core-processor, leverer I-Series den ydeevne, du har brug for.

  Udvid med Edge Connect
  Med Elo Edge Connect-systemet kan du problemfrit fastgøre enhver kombination af periferiudstyr til kanten af berøringsskærmen. Og du kan tilføje eller flytte dem senere, efterhånden som dine behov ændrer sig!

  Gør mere med Power over Ethernet (POE)
  Med POE-adapteren kan du sige farvel til din strømadapter og udgiften til strømfald. Alt du behøver er et POE-kompatibelt netværk og at forbinde POE-adapteren til I-Series.

  Hvad er der i kassen?
  I-Series 4
  North American Power Cable
  European Power Cable
  1x Power Brick
  Quick Install Guide
  Screws for cable cover door (located in the power/Ethernet bay)

 • Tekniske data
  10.1, TFT LCD (LED), 1920 x 1200 @ 60Hz, 25 ms, 4GB RAM, 64GB, Wi-Fi, Bluetooth, USB, 8MP, RMS 2x 0.8W, 252.9x169x22.1 mm, black

  2 års fabriksgaranti
  Egenskab Data
  Produktnr.E389883
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK