Logitech Wireless Mini Mouse M187 - Black

Trådløs mus i lommestørrelse. Sort.

Lager: Ring
133,-

166,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Du kan tage minimusen med overalt sammen med din bærbare – takket være designet der passer til lommen. Musen er så lille at den let kan tages med i håndtasken eller bukselommen.

  Lillebitte nanomodtager
  Den lillebitte nanomodtager kan blive siddende i USB-porten så du kan nyde godt af trådløs frihed og større præcision og kontrol end med pegefeltet på din bærbare.

  Nanomodtageren er så lille at du kan lade den sidde i USB-porten – så mister eller ødelægger du den ikke ved et uheld. Hvis du alligevel bliver nødt til at tage den ud, kan modtageren opbevares inden i musen. Nyd godt af trådløs frihed og større præcision og kontrol end med pegefeltet på din bærbare.

  Stabil forbindelse
  Med den avancerede trådløse 2,4-GHz forbindelse fra Logitech opnås stabilitet som med en ledningsforbindelse men med bekvemmeligheden ved en trådløs forbindelse. Nu er det let at bruge musen sammen med den bærbare i sofaen, eller hvis du slutter den bærbare til fjernsynet.

  Holdbarhed fra Logitech
  Du får den høje kvalitet og driftsikkerhed som har gjort Logitech til verdens førende producent af tastaturer og mus – plus 3 års begrænset hardwaregaranti.

  Dimensioner:
  Musens mål (højde x bredde x dybde): 49,4 mm x 81,9 mm x 31,8 mm
  Musens vægt (inklusive batteri): 51,9 g

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.910-002731
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK