DELL P2424HT 24inch Touch Monitor Full-HD IPS USB-C Hub

Elegant touchskærm på 24 tommer med superklar og farverig IPS display og ergonomisk fod der muliggør et væld af anvendelsesmuligheder.

På lager
2235,-

2.794,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Elegant berøringsskærm (touchskærm) på 24 tommer med superklar og farverig IPS display og multifunktionel stand/fod der muliggør et væld af anvendelsesmuligheder.

  Tryk. Swipe. Knib
  Oplev problemfri produktivitet lige ved hånden med edge-to-edge, op til 10-punkts touchfunktion. Anmærk dokumenter med lethed, og naviger jævnt med enkle tryk, swipe, glide og klemme bevægelser, der føles naturlige og intuitive.

  Slut den til. Opret forbindelse. Synkroniser
  Denne skærm har enkelt-kabel-USB-C® (op til 90 W strømtilførsel), RJ45 Ethernet og Wake-on-LAN-tilslutning, så du har alt, hvad du behøver i en ryddeligt opsætning.

  USB-porte med hurtig adgang er nemme at nå, giver dig mulighed for hurtigt at tilslutte dit tilbehør og kan dækkes for at bevare et slankt udseende, når det ikke er i brug.

  PowerSync-funktionen
  vågner og tænder din bærbare pc, så du kan være produktiv med det samme.

  Juster. Hældning. Drejning
  Nu kan du få ultimativ komfort og brugervenlighed takket være det robuste leddelte stativ. Den kan nemt vippes, drejes, skævvældes og hæves (op til 110 mm) uden at forstyrre kabelstrømmen. Denne skærm er slidstærk og har puder på den nederste kant for at beskytte mod stød.

  Se dine ideer komme til live med konsekvent levende farver takket være 99 % sRGB-dækning og In-Plane Switching-teknologi (IPS), der muliggør brede betragtningsvinkler.

  Nyd klar lyd og en praktisk talt kant-til-kant-udsigt med den tresidede, ultratynde kant, der har en 3W højtaler indbygget.

  Hold øje med denne antirefleksskærm, der er udstyret med ComfortView Plus , en altid tændt indbygget skærm med lavt blåt lys, der reducerer potentielt skadelige blåt lys uden at gå på kompromis med farven.

 • Tekniske data
  DELL 24 Touch USB-C Hub Monitor P2424HT 60.5cm 23.8inch IPS 1920x1080 16:9 300cd/m2 HDMI, DisplayPort, USB-C
  Egenskab Data
  Produktnr.DELL-P2424HT
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK