Microsoft ARC Touch Mouse USB black

Optisk mus med 2 knapper og touch til scroll. Benytter 2.4 GHz kommunikation. Sort kabinet.

På lager
524,-

655,- inkl. moms

Mængdekøb
v/5 stk. 506,- /stk..
v/10 stk. 502,- /stk.
Stk. priser ekskl. moms
 • Beskrivelse

  Med sit stilfulde og iøjnefaldende design er Arc™ Touch Mouse meget mere end bare en smuk enhed. Den byder på pålidelig trådløs frihed plus Microsoft-berøringsteknologi på farten. Du kan bruge den næste alle steder, selv på en ru træoverflade eller et gulvtæppe takket være BlueTrack Technology (*).
  Derudover kan du bevare trådløs kontrol over din computer op til 8 meter væk.

  Buk den for at bruge den, ret den ud for at opbevare den
  Arc Touch Mouses innovative design giver mulighed for hurtig brug og opbevaring. Form den behageligt for at komme godt i gang. Lad derefter din finger glide op eller ned ad berøringsstrimmelen. Når du er færdig, kan du lade den lille modtager være indsat i computerens USB-port eller fastgøre den magnetisk på bunden af musen. Ret derefter Arc™ Touch Mouse ud for at slukke den, og læg den i din lomme eller taske med lige så stor lethed som en mobiltelefon.

  Præcis lodret rulning efter fornemmelse, ikke ved hjælp af hjulet
  Touch-strimmelen på Arc™ Touch Mouse reagerer præcist på fingerens hastighed med haptisk feedback (let vibration, der angiver rullehastigheden) for at bevæge dig gennem dokumenter eller websider lige så hurtigt – eller så forsigtigt – som du har behov for, udelukkende ved hjælp af berøringsfølsomheden.

  * Bluetrack Technology virker ikke på gennemsigtigt glas eller spejlende overflader.

  Golden Tachometer Award i Benchmark Reviews
  "Arc Touch er en fantastisk kombination af design, funktioner, ydeevne og funktionalitet. Hvis du på nogen måde er på udkig efter din næste trådløse mus, bør du helt klart se nærmere på Arc Touch."
  - Nate Swetland, Benchmark Reviews

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.RVF-00050
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK