IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Lenovo ThinkPad OneLink Dock Frost Silver


Kr. 896,- (1.120,- inkl. moms)

Lager: Nej (ring for mere info)

Varenr.: 522853
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
ThinkPad OneLink Dock i den elegante Frost Silver-nuance giver utroligt hurtige dataoverførsler, krystalklar HD-lyd og video via HDMI og oplader samtidig også din computer, mobiltelefon og tablet. Få enkelhed i dag med ThinkPad OneLink Dock.

OneLink Docking-stationen leveres med en 65 W-strømadapter, der leverer strøm til både din ThinkPad-computer og din dockenhed. OneLink-teknologien tilhører udelukkende Lenovo. Denne teknologi gør det muligt for dockingstationen at levere data, video uden driver og strøm til din ThinkPad via et enkelt, praktisk stik uden at skulle gå på kompromis med billedkvaliteten eller systemets ydeevne.

To USB 2.0-porte på bagsiden er perfekte til tilslutning af printere, mus og tastaturer. Den har 2 x USB 3.0-porte, inklusive en med konstant aktiveret opladning af mobilenheder. Perfekt til brug med hukommelsesnøgler, eksterne harddiske og til opladning af mobilenheder.

Denne dockingstation har også en stereo/mikrofonkombinationslydport, en HDMI-port, en Gigabit Ethernet-port (10/1000) port og en port til jævnstrøm. For at sikre din dockenhed fysisk følger der også en port til kabellås med, som er placeret i siden af dockingstationen.

- OneLink leverer data, video uden driver og strøm via et enkelt, praktisk stik
- I modsætning til USB-enheder leverer OneLink Dock video uden komprimering, uden drivere og uden indvirkning på billedkvaliteten og computerens ydeevne
- Tænd/sluk-knappen på enheden spejler systemets tænd/sluk-knap
- Tilgængelige porte:

Frontpanel:
- 2 x USB 3.0 (en af portene med konstant aktiveret opladning af mobilenheder) – ideel til brug sammen med hukommelsesnøgler, harddiske og andre enheder med hurtig adgang.
- Stereo/mikrofonkombinationslydport

Bagpanel:
- 2 x USB 2.0 – ideel til de fleste USB-enheder, inklusive printere, tastaturer og mus.
- HDMI - Gigabit Ethernet (10/1000)
- Jævnstrøm

Port til kabellås til fysisk sikkerhed på siden af ThinkPad OneLink-enheden.
Egenskab Data
Produktnr.4X10A06114