IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

MACLOCKS Adjustable Floor Stand til iPad Mini - White


Kr. 2925,- (3.656,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 728483
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Denne linje af iPad sikkerheds stande, forventes at følge i fodsporene på Maclocks sikkerheds linje, som har positioneret selskabet som det førende globale brand i Apple sikkerheds kategori.

Denne Security Stand er perfekt til Point of Sale (POS), Point of Display (POD) og kunde interface.

Maclocks sikkerhedsløsninger anvendes af de førende banker, flyselskaber, restauranter, hotelkæder, hospitaler og offentlige institutioner i hele verden.

Stativet er lavet af høj kvalitets aluminium med en støbejerns base for maksimal stabilitet med et attraktivt og minimalistisk design. De er blevet designet af nogle af verdens førende ingeniører inden for området.

Adjustable Floor Stand kan sættes op i forskellige højder: 100cm - 115cm.

Vægt: 5,6 kg

Stativet har et rum under kabinettet, der giver mulighed for opbevaring af iPad opladnings cube, samt markedets opladere, når det bruges med Maclocks Universal strømkabel (sælges separat). Denne funktion giver en attraktiv og sikker løsning til at undgå tyveri, hvis de eksponeres. Stativet kan også placeres længere væk fra stikkontakter, fordi den ikke er begrænset til USB kablets holdbarhed eller begrænset længde.

Et aflåseligt sikkerhedskabel kan bruges til at fastgøre stativet til et fast objekt, mens det stadig tillader mobilitet og kan benyttes ved kassen.

Egenskab Data
Produktnr.147W235SMENW