IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Samsung UD590 Ultra HD Monitor 28i


Kr. 2714,- (3.393,- inkl. moms)

Lager : Ring for dato

Varenr.: 782481
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Minimalistisk design fremhæver billedkvaliteten i Ultra HD
Et minimalistisk design med rene linjer og et diskret T-formet stativ i metalfinish sørger for, at det flotte Ultra HD-billede er i centrum for al opmærksomhed. Og med tiltfunktionen kan du justere skærmen til den højde, der passer bedst til dig.

Et fyrværkeri af rene farver og flotte detaljer med Ultra HD-opløsning
UHD står for Ultra HD og betyder, at opløsningen er fire gange så høj som Full HD. Din Ultra HD-skærm har en ekstrem høj 4K-opløsning, svimlende 8 millioner billedpunkter og leverer et fyrværkeri af rene farver og flotte detaljer. Med en lysstyrke på op til 370 cd/m² er skærmen mere levende og strålende klar.

Superhurtig 1 ms responstid
Se hver eneste detalje. Også når det går stærkt. Samsungs Ultra HD-skærm har en superhurtig responstid på 1 millisekund og gengiver alle hurtige scener i actionfilm, spil og sport uden forsinkelse. Nu kan du afspille uden forsinkelse og se selv de hurtigste bevægelser på skærmen klart og tydeligt.

En milliard farver med Ultra HD 4K-opløsning
Få rigere og mere levende farver med 4K-opløsning, nærmere bestemt en milliard farver. Det brede farvespekter gør, at overgangen mellem de forskellige farvetoner bliver blødere med flere nuancer imellem dem. Med en Samsung Ultra HD-skærm bliver alt korrekt og naturligt gengivet ned i den mindste detalje.Nyd at se dine billeder i Ultra HD 4K-opløsning
Oplev dine yndlingsbilleder og videoklip i Ultra HD-opløsning. UHD-skærmen har en indbygget opskaleringsteknik, som automatisk opgraderer skærmindholdet ved hjælp af støjreduktion. Nu kan du nyde al din underholdning i en kvalitet, hvor billedet både står skarpere og klarere.

Smidige tilslutningsmuligheder
Samsungs UHD-skærm har to HDMI-porte, som gør det muligt at tilslutte både spilkonsol og computer på samme tid. Det giver mindre besvær og mere tid til underholdning. Med Display Port-tilslutningen er skærmen klar til at blive tilsluttet til UHD-kompatible enheder og indhold. *Understøtter HDMI 1.4 (3840 x 2160, 30 Hz) og Display Port 1.2 (3840 x 2160, 60 Hz)

Egenskab Data
Produktnr.LU28E590DS/EN