Brother MFC-J480DW inkjet multifunction

BROTHER MFCJ480DW inkjet multifunction

Vi får varer ind løbende, varen er muligvis på lager
Ring 70 20 11 10 for mere info
×
676,-

845,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Den kompakte MFC-J480DW har trådløs tilslutning, som gør det let at printe og scanne. Med dobbeltsidet print (duplex) og separate blækpatroner, som kan yde op til 550 sider (s/h og farve), kan du skære ned på printudgifterne, og MFC-J480DW er således den perfekte alt-i-én-printer i ethvert hjem eller hjemmekontor.

  * Printhastighed op til 12 ipm s/h & 6 ipm farve
  *Automatisk dobbeltsidet print (duplex)
  * Automatisk dokumentføder for nem kopi, scan og fax af flere sider
  * Trådløs forbindelse
  * 4,5 cm LCD-display

  Med MFC-J480DW kan du spare på udgifterne med de store, separate blækpatroner, som udskriver op til 550 sider i s/h og farve. Kombineret med andre funktioner, såsom dobbeltsidet print og blæksparefunktion, kan du nedsætte dine samlede ejeromkostninger. (Omtrentlig ydeevne i overensstemmelse med ISO/IEC 2471).

  Med printhastigheder på op til 12 images pr. minut (ipm) i s/h og 6 images pr. minut (ipm) i farve (baseret på ISO/IEC 24734), kan du hurtigt printe dine professionelt udseende dokumenter.

  MFC-J480DW har trådløst tilslutning, så den er nem at tilslutte og dele på tværs af dit eksisterende trådløse netværk. Du kan også benytte Brothers iPrint&Scan-app, Apple AirPrint eller Google Cloud Print™ til at printe fra og scanne direkte til din iPhone, iPad, Android-enhed eller Windows Phone. Du kan også tilslutte direkte til internettet fra din printer for at scanne til eller udskrive fra Google Docs, Facebook, Dropbox, og EVERNOTE.

  Den praktiske automatiske dokumentføder (ADF) bevirker, at du ikke behøver at vente på at vende siderne, når du kopierer, scanner eller faxer flersidede dokumenter.

 • Tekniske data
  BROTHER MFCJ480DW inkjet multifunction
  Egenskab Data
  Produktnr.MFCJ480DWZW1
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK